Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een nieuwe naam op de markt: Hartwick Publishers

op 11 juni 2018 door

Als je een beetje thuis bent in de erotische romans en je zit regelmatig op social media kun je ze bijna niet gemist hebben, de nieuwe uitgever in Nederland van steamy romance: Hartwick Publishers. Voordat er überhaupt een boek van hen in de (online) boekwinkels lag, maakten ze al volop reclame en werden we behoorlijk nieuwsgierig gemaakt naar een nieuw soort dark romance. Een aantal van ons werd nieuwsgierig en begon gelijk met lezen toen de eerste boeken verschenen. Nog steeds is er niet heel veel te vinden over deze Hartwick Publishers, maar wij vertellen je er vandaag graag iets meer over! 

Door: Marleen

Op de Facebookpagina van Hartwick prijkt een zwart hart als profielafbeelding en word je verwelkomd met deze tekst:

Als enthousiaste lezers van liefdesromans gaat er voor ons niets boven een fantastisch verhaal. We willen allemaal iets anders – iets dat bij ons blijft als we de laatste pagina omgeslagen hebben. Met die gedachte werd Hartwick opgericht. Onze belofte is om jou prachtige en unieke verhalen te brengen – het soort waar miljoenen fans van houden.
Hartwick is een unieke uitgeverij met een indrukwekkende lijst van New York Times-bestsellerauteurs. Onze focus ligt niet bij de schrijvers, maar bij jou.
Dus, wat wil je lezen?
Als je een beetje verder kijkt, zie je een aantal verschijningsdata (waar fans halsreikend naar uitkijken), de nieuwste boeken inclusief linkjes waar je ze kunt aanschaffen en afbeeldingen van wel heel erg knappe mannen. Maar verder? Verder is er helemaal niets bekend over deze uitgeverij. Op dit moment zijn er zes boeken in drie verschillende series verschenen van Penelope Sky en Victoria Quinn. Vandaag verschijnt een zevende titel in hun fonds in een nieuwe serie van laatst genoemde auteur. Hun doel is om prachtige en unieke verhalen uit te geven en dat is ze met de bestaande titels absoluut gelukt. Boeken zoals Knopen & Kant, De Koning van de Scotch en Zwart glas zijn absoluut unieke verhalen die je nog niet eerder hebt gelezen.

Unieke verhalen dus. De boeken die op dit moment bij Hartwick zijn verschenen zijn absoluut steamy, maar bevatten daarnaast ook behoorlijk heftige thema's, zoals seksslaven en ontvoeringen. Zo wordt in Knopen & kant de hoofdpersoon Pearl ontvoerd en verkocht als seksslavin, waarna ze opnieuw ontvoerd wordt en langzaamaan verliefd wordt op haar ontvoerder. Hoewel dit absoluut gruwelijk klinkt, heeft Penelope Sky een prachtige serie neergezet die je met elke pagina doet verlangen naar meer. Het is bijna onmogelijk om na het eerste deel niet gelijk door te willen in de vervolgdelen en gelukkig verschijnt het laatste deel (over Crow en Pearl)in deze serie (Knopen & Pijn) op 21 juni. Gelukkig gaat het daarna nog wel verder met drie boeken over Crows broer Cane, yay! 

In deze serie van Victoria Quinn is het allemaal iets minder heftig en gruwelijk, maar wordt juist de echte BDSM-wereld naar voren gehaald. Hoofdpersoon Rome ontmoet een man in een bar en wordt hopeloos verliefd op hem, maar hij blijkt een geheim met zich mee te dragen die het stel wel eens fataal zou kunnen worden. De eerste delen in deze serie zijn verschenen en het derde deel Zwart Erewoord verschijnt deze week (op 14 juni).

Twee erg populaire auteurs en titels die je om de oren vliegen, dus. Op de Amerikaanse website van Hartwick kun je lezen dat naast Penelope Sky en Victoria Quinn, nog een derde auteur hun fonds verrijkt, namelijk E.L. Todd. Hopelijk worden de boeken van deze auteur ook vertaald en kunnen we nog meer plezier beleven aan de boeken van Hartwick.
 
Maar nu natuurlijk de belangrijkste vraag: Moet je deze boeken lezen? Eigenlijk kan ik daar maar met één antwoord op antwoorden en dat is JA! Als fan van erotische romans vond ik deze titels echt fantastisch. Nadat ik het eerste boek van Penelope Sky (Knopen en Kant) had gelezen kon ik niet stoppen met lezen en kocht ik zelfs de Engelse ebooks. Ook met de tweede serie van deze auteur kon ik bijna niet wachten op de vervolgdelen. Nadat ik Koningin van de Scotch had gelezen, ging ik gelijk door in het Engelse derde deel. En ik lees dus echt zelden Engels, kun je voorstellen. 
Dat ook de Hebbanezers fan zijn van deze boeken kun je zien aan de sterwaarderingen! Alle titels zijn al regelmatig gelezen en beoordeeld met een gemiddelde van bijna 4 sterren! Zegt voldoende toch? 

Dus: Als je fan bent van erotische romans moet je de boeken van Hartwick absoluut een kans geven, absolute aanraders!

Zou jij deze boeken graag willen lezen? 


Reacties op: Een nieuwe naam op de markt: Hartwick Publishers

Meer informatie

Gerelateerd

Over