Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Eva de Wit schrijft ... #3

op 10 juli 2018 door

Zondag en maandag hebben jullie al het eerste  en tweede  deel van Het dagboek van Marie kunnen lezen. Vandaag gaan we verder met het derde en laatste deel.

bc2e178467ce4534aa98f0b8b625c249.pngHet dagboek van Marie – deel 3

Door Eva de Wit

1994

12 september 1994

Het was een treurige zomer. Pépé kwam in de vakantie logeren en daar verheugde ik me enorm op, maar het werd een groot fiasco. Loulou, die zich helemaal de vrouw des huizes voelt, liet duidelijk merken dat er geen plek meer was voor het broertje van haar geliefde. De tweede avond kwam er een heel timide Philippe naar mijn huisje in de stad. Hij vertelde dat hij had gedacht een maand bij zijn broer te blijven in hun ouderlijke woning, maar dat hij er nu over dacht om weer zo snel mogelijk terug naar Parijs te gaan. Ik probeerde hem moed in te praten, maar al de volgende avond stond hij weer voor de deur: nu om afscheid te nemen van Claire en mij. De volgende ochtend vertrok hij vroeg richting het noorden. Ik vraag me af of hij hier ooit nog terugkomt. En dat stemt me treurig.

Lees hier het laatste deel van het zomerverhaal van Eva de Wit

Op donderdag 12 juli hebben we weer een nieuw zomerverhaal voor je. Dan is het de beurt aan Dani van Doorn.



Reacties op: Eva de Wit schrijft ... #3

Meer informatie

Gerelateerd

Over