Advertentie

Exclusief: word vriend van de Hebban Feelgood Club!

op 31 januari 2018 door

Als Hebban Feelgood Club verzorgen wij met veel enthousiasme deze spot voor de liefhebbers van feelgood boeken. Ben jij net als wij fan van ons geliefde genre? Dan kan je nu vriend van onze Feelgood Club worden! We vinden het namelijk leuk om jou beter te leren kennen en je welkom te heten in ons clubhuis. En wat het helemaal feelgood maakt is dat jij als vriend van de club altijd een streepje voor hebt bij leuke acties die we organiseren! Wie wil dat nu niet?

Hoe word ik vriend?

Heel eenvoudig. De eerste stap is dat je ons volgt (voorzover je dat nog niet gedaan hebt) door op de ‘volgen’-knop bovenaan de spot te klikken. Je bent er dan van verzekerd dat je de leukste artikelen direct in je mailbox ziet verschijnen. Nu je volger bent van de spot, kun je ook vriend worden. Dat doe je door jezelf voor te stellen onder dit artikel en antwoord te geven op de volgende vragen:

1. Van welke schrijvers wil je niks missen?
2. Wat zijn je favoriete boeken?
3. Wat hoop je hier op deze spot te vinden?

Ben je vriend geworden? Dan krijg je een plaatsje op onze Eregalerij van Vrienden van de Feelgood Club? Wie wil dat nu niet?

Dus aarzel niet: druk op de 'volgen'-knop, stel jezelf voor en word onze vriend!Reacties op: Exclusief: word vriend van de Hebban Feelgood Club!

Meer informatie