Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood Friday tussendoortje: Singlereis

op 08 september 2023 door

Wie had dat gedacht, dat we in september nog tegen een hittegolf aan zouden lopen. De weerrecords zijn opnieuw verbroken. We snappen heel goed dat je dan geen dikke zware boeken tot je wilt nemen. Wat dacht je van een tussendoortje? Een ebook van rond de 100 pagina's, maar wel een compleet verhaal. Vandaag neemt Marieke jullie mee op reis, op Singlereis.

- door Marieke -

9ae2ffc0c29334dbcce4f88241894720.png

Singlereis - Inge van Prooijen

Coco heeft een groepsreis naar Zuid-Afrika geboekt. Niet zomaar een reis: een singlereis. Tot aan vertrek krijgen haar vriendinnen een koppelverbod, en dat is hard nodig, want Lena en Sophie (beiden gesetteld) doen er alles aan om ook Coco aan de man te krijgen. Regelmatig wordt ze door hen in de val gelokt: zo belandt ze ineens op een speeddateavond en wordt er zelfs onder haar naam geswiped op tinder. Coco is er he-le-maal klaar mee.
Ze hoopt op een fijne vakantie, en wie weet houdt ze er wel goede vrienden aan over. En liefde? Welnee, om liefde te vinden moet je daar wel voor openstaan, en dat doet ze allang niet meer.

Mijn mening

Een reis naar Zuid-afrika in 100 pagina's, ik geef het je te doen. En dan nog een leuk verhaal schrijven, waarin voldoende gebeurt, wat af is aan het einde en waar de liefde niet ontbreekt. Het is geen kleine opgave, maar het is Inge van Prooijen gelukt.

In een heerlijke vlotte schrijfstijl neemt je ze als lezer mee in het leven van Coco dat wel wat verandering kan gebruiken. Zeker op het gebied van liefde is ze helemaal klaar. Een singlereis naar Zuid-afrika lijkt het antwoord op haar problemen. Heerlijk reizen met andere singles, maar dan zonder verliefd worden. Of dat laatste een haalbare kaart is? Lees het en je weet het.

Ik heb genoten van dit tussendoortje. Het is een leuk verhaal en de beschrijving van de reis nodigt uit om zelf op reis te gaan. Zelfs een singlereis zou ik aandurven (maar mag niet van mijn man - zo gek). Je bent met Coco echt aanwezig op reis en geniet met haar mee met de avonturen en de wonderschone natuur van het land.

Het verhaal heeft inhoud, net als de personages. Gewone mensen zoals jij en ik, maar ieder met een verhaal. Alle personages krijgen voldoende aandacht om ze te begrijpen en ze te leren kennen. Het is mooi opgebouwd en aan het einde klopt alles.

9ae2ffc0c29334dbcce4f88241894720.png

Van alle tussendoortjes die ik tot nu toe las, is dit de beste (en de anderen waren al zo goed en leuk). Dus wil je even genieten van een leuk verhaal met liefde en een mooi reisavontuur, kies dan voor Singlereis!



Reacties op: Feelgood Friday tussendoortje: Singlereis

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Inge van Prooijen

Inge van Prooijen

Auteur bij de Crime Compagnie. In januari 2023 verschijnt mijn thrillerdebuut 'Z...