Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood in de zomercatalogus

op 01 juni 2017 door

Heb jij je vakantiegeld al binnen én nog niet alles uitgegeven aan al verschenen boeken (of toch die fijne reis)? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De afgelopen maanden verschenen langzaam allerlei zomercatalogi bij verschillende uitgevers. Natuurlijk lees je elke maand hier al een overzichtje met alle boeken die de komende maand verschijnen, maar vandaag een extra overzichtje. Om jullie nog een keertje lekker te maken! ;) 

Door: Marleen

64be55b17376c5fd49d6879ef5142a37.png

BOEKERIJ is een van de grootste feelgooduitgeverijen en hun zomercatalogus stond dan ook vol met nieuwe, mooie titels!  In juni verschijnt het laatste deel van Marie ForceVoor altijd gelukkig. Ook verschijnen nieuwe boeken van Lori Nelson Spielman (Hou me vast) en van Jackie van Laren (Opstaan) in die maand. Ik kan je alvast verklappen dat je Opstaan hier nog een keertje zult terugzien ;). Iets met een buddyread, ofzo! 

In juli verschijnt het eerste deel in een nieuwe serie van Maya BanksOvermeesterd. De cover is misschien een beetje fout, maar desondanks weet Maya Banks hoe ze een fijne feelgood moet neerpennen. De twee andere delen verschijnen in het najaar. In augustus verschijnt een boek van een andere guilty pleasure-auteur: Overal en altijd van Jennifer Probst.

Ook FONTEIN komt met nieuwe titels in de warmere maanden. Zo verschijnt volgende week een roman van Lucy Dillon, Honderd stukjes van mij. Een aantal van ons heeft dit boek al mogen lezen en volgende week lees je wat we ervan vonden. In augustus verschijnt een nieuw boek van Dani Atkins, Duet met jou. Ben je net als ik ook een fan van Jojo Moyes? Dan kun je in september weer je hart ophalen, want ze geven Walvisbaai een nieuw jasje én een nieuwe titel! Dicht bij jou verschijnt begin september! Onlangs heb je hier al een buddyread artikel gelezen van een boek van Sarah Lark en in augustus verschijnt een nieuwe pil: Een nieuwe wereld. Wil je even afreizen naar het prachtige Italië? Dat kan met Nicky Pellegrino's nieuwe boek Een zomer in Venetië (verschijnt in juni). 

8a95bd9a0537a4597ccefdbce51617eb.pngBij uitgeverij ZOMER & KEUNING verschijnt in juni een nieuwe NA van Colleen Hoover, 9 novemberIn augustus verschijnt er ook een eerste boek in een nieuwe serie, Stilte van Mia SheridanBen je, net als ik, fan van Sophie Jackson? In september verschijnt het 3e deel, Van jou. Ook een boek die ik zo snel mogelijk wil lezen, ha! En nog een extra leuk nieuwtje: Sophie komt in het najaar naar Nederland! Misschien zien we je daar wel! 

LUITINGH SIJTHOFF heeft ook heel wat nieuwe titels voor ons in petto. In juni verschijnt dan eindelijk een nieuw boek van Lisette JonkmanHelemaal het einde. Fan van Danielle Steel? In juni ligt dan een nieuw boek voor je klaar: Magie. Op 15 juni kun je naar de winkel rennen. In juni verschijnt ook een roman van een 'nieuwe' auteur, namelijk Tussen de sterren van Katie Khan. Fan van wat meer historische kostuumdrama's? In augustus verschijnt Victoria van Daisy Goodwin, een roman gebaseerd op het dagboek van koningin Victoria uit de 19e eeuw. Is na je vakantie dan toch echt bijna je geld op? Dan is Miss you van Kate Eberlen misschien iets voor jou! Voor slechts €9,99 kan dit boek in september al van jou zijn! 

Nog niet genoeg titels om de zomer door te komen? HARPERCOLLINS komt met nieuwe boeken van Sylvia Day, namelijk Een nacht uit duizenden. In september verschijnt daar ook een nieuw boek van Maya Banks, Tintelende aanraking. Genoeg titels voor een hele hete zomer! 

Een van onze eerste buddyreadartikelen stond in het teken van Op het spel van Cora Carmack en in juni verschijnt het vervolg, Spelbreker bij UITGEVERIJ Q. 

Bij XANDER UITGEVERS verschijnen ook heel wat mooie titels. Denk bijvoorbeeld aan de nog nooit uitgegeven novella's in de Stouter-reeks van Christina Lauren, die nu door de uitgeverij zijn gebundeld (verschijnen in juni, oktober en december). Of een boek vol liefde, hartstocht, geheimen en betoverende thee van Roberta MarascoHet geheim van de thee. Dit boek verschijnt in juni. Ook komt XANDER met iets nieuws, namelijk een echte 'kappersroman'. Blonder wordt het niet van Ellen Berg verschijnt in juli. 

Abbi Glines heeft helaas de Rosemary-serie afgesloten, maar gelukkig heeft ze ook nog andere boeken geschreven. UITGEVERIJ KARAKTER brengt in juni Alleen voor haar, een vervolg op Adem op de markt.

Een hele stapel boeken die de komende maanden allemaal zullen verschijnen! Daar kun je je vakantiegeld vast wel aan kwijt! Wij duiken nog even de zon in met onze boeken die we nog willen lezen zodat we met heel veel zin al deze pareltjes mogen gaan verslinden! 



Reacties op: Feelgood in de zomercatalogus

Meer informatie

Gerelateerd