Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood kerstverhaal van Jaimie Pisonier

op 06 december 2018 door

Na het heerlijk avondje met Sinterklaas, gaan we nu aftellen naar Kerst. Om jullie al een beetje in kerststemming te brengen, schreef Jaimie Pisonier speciaal voor de Feelgood Club het kort lieve feelgood kerstverhaal Op pad met Rudolf.

ba8e4a861c8552d6921ecd473536623a.png

Over Jaimie Pisonier

f4368880cb3664f0423a22a55e36c3b1.pngJaimie Pisonier (1978) volgde de opleiding haarzorg, maar haar passie lag niet tussen de krulspelden. Ze trouwde haar jeugdliefde en na het grootbrengen van hun twee kinderen, begon ze in 2015 aan zes verschillende schrijfcursussen en een eerste manuscript.

Ze behaalde in 2017 via NHA een getuigschrift ‘korte verhalen schrijven’, via CVA een diploma ‘creatief schrijven’ en bracht haar debuutroman in eigen beheer uit. Ondertussen schrijft ze het tweede boekdeel (Dane & Katie) van de romanreeks Vriendschap en liefde.

Op pad met Rudolf

Door Jaimie Pisonier

Koen zwierde zijn benen over de rand van zijn bed en trippelde op zijn tenen naar de andere kant van de slaapkamer om in het bed van zijn kleine zus te kijken. Verbaasd keek hij toe hoe zij door het lawaai heen kon slapen.

Hijzelf was te nieuwsgierig geworden om terug in zijn bed te kruipen, dus sloop hij naar de deur om deze zo stil mogelijk te openen tot hij al met één oog de gang kon inkijken. Al wat hij kon zien was dat er licht brandde dat steeds van kleur wisselde.

Hij deed zijn deur een ietsje meer open en een kerstliedje klonk nu door tot in zijn kamer. Langzaam zette hij zijn ene voet voor de andere tot hij met open mond in de gang bleef staan terwijl hij naar een drukte van jewelste staarde. Hij wreef met zijn vuisten in zijn ogen en opende ze voorzichtig. Alles was er nog.Reacties op: Feelgood kerstverhaal van Jaimie Pisonier

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jaimie Pisonier

Jaimie Pisonier

Auteur van 'Vriendschap en liefde - Jack & Anouk' en schrijfster van (zeer) kort...