Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood 'oud en nieuw' verhaal van Stefan Tetelepta

op 29 december 2018 door

Stefan Tetelepta schreef al mee aan het kerstvervolgverhaal Een onverwachte kerst, maar hij had nog veel meer inspiratie en schreef gewoon ook nog een 'oud en nieuw' verhaal speciaal voor de Feelgood Club!

In Unbesmirched krijgt Louise, eigenaar van een tweedehandsboekenwinkel aan een hofje, dwingende brieven van een advocatenkantoor. Het is een paar dagen voor nieuwjaar en blijkbaar moeten er dingen worden afgerond. Ze neemt zelf een advocaat in de arm en samen vertrekken ze op oudjaarsdag naar de andere kant van het land. In Unbesmirched krijgen twee bijfiguren uit Kismet, zijn debuutroman die nog steeds gratis is aan te vragen via www.stefanschrijft.nl hun eigen verhaal. Dit is echter een losstaand verhaal waarvoor je Kismet niet gelezen hoeft te hebben. 

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Unbesmirched

door Stefan Tetelepta

Hoofdstuk één

Als het rustig is in de winkel, dan zet ik boeken zo nodig op alfabetische volgorde. Doorgaans staan ze al gesorteerd op naam en genre. Echter, als er klanten zijn geweest kan een thriller ineens tussen de kookboeken staan. Of een damesroman in de kast met spionageboeken. Soms is het zo rustig in de zaak dat ik in één dag tot de K kom.

Als ik me onbespied waan, zing ik hardop.

Lees hier het volledige verhaal 

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Heb je de andere kerstverhalen gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.

Foto banner: Stefan Tetelepta



Reacties op: Feelgood 'oud en nieuw' verhaal van Stefan Tetelepta

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stefan Tetelepta

Stefan Tetelepta

Stefan Tetelepta publiceerde in de zomer van 2018 KIsmet, een feelgoodroman met ...