Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feeling good met Fabulous Feelgood!

op 04 februari 2020 door

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: we hebben een nieuwe naam!

Hebban is volop in beweging en daar horen veranderingen bij! Bijna drie jaar konden we onder de vleugels van de Hebban Crew uitgroeien tot een volwaardige spot waarin we het feelgoodgenre op de kaart hebben gezet. Nu is het tijd om op eigen benen te staan en zelfstandig verder te gaan.

Bij een nieuwe start hoort een nieuwe naam. En welke naam is dan beter dan Fabulous Feelgood? Want feelgood is toch gewoon fabulous?

975c4c53a8ebe3d76131f5e85f89c3c0.png

Wat hetzelfde blijft is onze liefde voor de feelgood in al zijn facetten. Wat nog meer blijft is het vertrouwde Feelgood maandcafé waarin iedereen welkom is om te praten over de boeken die je leest en over van alles wat je verder bezighoudt. De vooruitblik op de nieuwe boeken blijft een vaste rubriek, we gaan gewoon verder met de lezers estafettetip en ook de samenleesmaand houden we erin.

Terug van weggeweest

De buddyread is terug van weggeweest. Iets waar we zelf zoveel plezier aan beleefden is het waard om weer in ere hersteld te worden.  De eerste buddyread staat al in de planning. Marieke en Francisca (volger van onze spot) lezen samen Laat me jou zijn van Petra Kruijt en vertellen binnenkort wat ze ervan vinden. Ook de groepsread wordt weer nieuw leven ingeblazen als er een boek is dat we allemaal graag willen lezen.

Afscheid en welkom

We zijn een hechte groep, maar soms ontkom je er niet aan om afscheid te nemen. Helaas gaat Esther ons verlaten, maar gelukkig komt Antoinette van Steeg haar plaats opvullen.

975c4c53a8ebe3d76131f5e85f89c3c0.png

We zijn altijd blij met jullie reacties en de manier waarop iedereen op deze spot met elkaar meeleeft en samen met ons zo'n hechte feelgood community vormt. Natuurlijk is jullie inbreng voor ons waardevol, dus laat ons graag in een reactie onder dit artikel weten welke artikelen jullie missen. 



Reacties op: Feeling good met Fabulous Feelgood!

Meer informatie