Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Heb jij gesigneerde boeken in de kast?

op 15 september 2019 door

Gisteren was ik in Amsterdam. Op zich is dat niet zo'n boeiende uitspraak, zeker niet omdat ik er wel vaker kom sinds ik me weer helemaal in het boekenleven heb gestort. Het was zonnig warm en erg druk. Ik was er ook niet alleen, maar ik trof er een hoop andere Hebbanners. Ik was namelijk bij uitgeverij Atlas Contact voor een live leesclub met Stefan Brijs.

- door Marieke -

Nu is Stefan Brijs een schrijver die literatuur schrijft en hij zal niet zo snel het Feelgood café binnenstappen, hoewel hij een zeer gewaardeerde gast zou zijn omdat hij zeer onderhoudend kan praten over zijn boeken. Zijn laatste boek, Zonder liefde, dat 17 september uitkomt, is een boek met een titel waar feelgoodlezers de kriebels van zouden kunnen krijgen, maar het bevat een mooi verhaal over vriendschap tussen een man en vrouw en het leest erg prettig.

Gerwin van der Werf, docent en zelf ook schrijver, begeleide de leesclub. Hij stelde Stefan Brijs vragen en betrok de aanwezige lezers volop in de discussies over het boek. Het maakte de middag boeiend en interessant.

Tot slot was er gelegenheid om ons leesclubboek te laten signeren, altijd leuk om een boek mee naar huis te kunnen nemen met een boodschap erin.  Ik heb inmiddels een plankje vol met gesigneerde boeken. Een enkel exemplaar heb ik gewonnen of gekocht met een handtekening erin, maar de meeste zijn toch persoonlijk gesigneerd. En hoewel de boeken nu voornamelijk gewoon gezellig op de plank staan, vind ik het toch heerlijk om ernaar en er af en toe in te kijken. Dat zijn echt MIJN boeken.

En daarmee kom ik op de vragen:

  • Heeft een boek een meerwaarde voor je als het gesigneerd is?
  • En ben je in het bezit van een of meerdere gesigneerde boeken?
  • Op welke ben je het meeste trots?

Laat het weten in een reactie, ik ben zeer benieuwd.

4969d373cb4a06eb56ed20aa02dee70c.jpg



Reacties op: Heb jij gesigneerde boeken in de kast?

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stefan Brijs

Stefan Brijs

Stefan Brijs (1969) is een Vlaams auteur van romans en essays. Hij werd opgeleid...

Gerwin van der Werf

Gerwin van der Werf

Gerwin van der Werf (De Meern, 1969) is een Nederlandse auteur, dichter en ...