Advertentie

Het Fabulous Feelgood april café

op 01 april 2021 door

In ons gloednieuwe april café gaan we genieten van de lente. Daarom hebben we deze keer gekozen voor een zonnig interieur waar de vrolijkheid van af spat. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken, nu de corona-maatregelen nog steeds van kracht zijn.

Omdat het deze maand ook Lees Eens Wat Anders maand op Hebban.nl is, is het natuurlijk ook wel zo plezierig om die enge thriller of dat heftige non fictie verhaal te lezen in een omgeving die feelgood uitstraalt. Dus kom lekker binnen met welk boek je dan ook maar aan het lezen bent. Hebben jullie ook ons Samenlees café al gezien? Daar houden we je op de hoogte van LEWA boeken die wij gaan lezen en waar je bij aan kunt sluiten of een oproep kunt plaatsen voor een leesmaatje om samen of in een groepje jouw LEWA boek te gaan lezen.

Natuurlijk blijven we ook in dit café met elkaar in gesprek over van alles en nog wat en ben je ook welkom als je behoefte hebt aan een luisterend oor. De feelgood melange staat klaar! Dus neem plaats aan de stamtafel of trek je lekker terug op de loungebanken. Gewoon lekker doen waar jij je goed bij voelt!

7e17e8b38050d4a4800ac51cf57db28a.pngReacties op: Het Fabulous Feelgood april café

Meer informatie