Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het Feelgood 'door de eeuwen heen' café

op 01 maart 2020 door

Terwijl het stormachtige weer ons land nog niet heeft verlaten en het Corona virus zijn intrede heeft gedaan, kunnen we in dit café gewoon lekker bij elkaar blijven komen. De challenge voor deze maand is 'Lees een boek dat zich afspeelt in vroeger tijden'. Gelukkig zijn er binnen feelgood meer dan genoeg historische romans te vinden. Afgelopen maand waren we al een klein beetje terug in de tijd gegaan met de klassiekers, maar voor de challenge van maart gaan we een stapje verder. Voor deze challenge staan boeken op het programma die zich afspelen in de oudheid, de middeleeuwen, de negentiende eeuw en de twintigste eeuw. We zijn benieuwd welke boeken jullie op je lijstje voor deze maand hebben gezet. 

We hebben het interieur van onze nieuwe café opnieuw aangepast met heerlijke lounge hoekjes waar je je even kunt terugtrekken en een gezellig zitje bij de open haard. Natuurlijk hebben we onze stamtafel waar iedereen welkom is om te praten over het boek dat je aan het lezen bent, om tips te geven voor de challenge en om te praten over alles wat je verder bezighoudt. Ook bardames Marieke, Lizzie en Helma zijn weer van de partij met een luisterend oor en potten koffie en feelgoodmélange.

Dus kom binnen en feel good (en blijf vooral gezond!).

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg



Reacties op: Het Feelgood 'door de eeuwen heen' café

Meer informatie