Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestip van Lizzie

op 27 maart 2022 door

Wat gaat de tijd vlug, het is alweer zondag. Wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe leestip. Deze week is het aan Lizzie, die een boek van een paar jaar terug tipt.

-door Lizzie-

66ec11008595348544bf4a67d906464a.png

Mijn leestip van de week is Hot Mess van Lucy Vine

Hot Mess was één van de eerste boeken die ik las wanneer ik het lezen een paar jaar geleden herontdekte. Ik vond het boek op dat moment heel grappig en ontspannend om te lezen.
Het is een heerlijk boek om even de slechtheid in de wereld te vergeten en te verdwijnen in een andere wereld.

Hot Mess

Hot Mess [zn.] - een aantrekkelijk persoon, die zich regelmatig in een staat van chaos bevindt.

Heb je weleens aan een zondagse brunch gezeten terwijl je nog rook naar zaterdagnacht?
Regelmatig je bed, Netflix en pizza verkozen boven menselijk contact?
Of nog steeds de huur van je muffe appartement niet opgezegd omdat hij zo lekker goedkoop is?

Ontmoet je soulmate, Ellie Knight.
Haar leven... loopt niet bepaald zoals gepland. Ze haat haar baan, haar vrienden beginnen allemaal te settelen en zich voort te planten, en haar huisgenoten zijn ronduit bizar. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een 'hot mess'. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar? Hot mess is een schaamteloos grappig verhaal met een heldin waar velen zich in zullen herkennen: Ellie - een moderne Carrie Bradshaw meets..

Mijn mening

Het boek is geen top boek, maar een heerlijk vermaak om even alles te vergeten. De fans van romcoms zullen hier wel hun genoegen in vinden. Een boek moet niet altijd zware lectuur zijn, het kan ook pure ontspanning zijn. Het verhaal is geen klassiek liefdesverhaal, het zorgt voor een tegendraads verhaal die eens een andere wending heeft aan de typische romcom.

Hebben jullie het boek al gelezen? Wat vonden jullie ervan?



Reacties op: Leestip van Lizzie

Meer informatie

Gerelateerd

Over