Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestip van Mandy

op 24 juli 2022 door

Het is weer zondag, niet alleen de laatste dag van de week, maar ook de dag waarop jullie een leestip krijgen van een van ons. Vandaag is het weer de beurt aan Mandy en een keuze maken was dit keer nogal een uitdaging.

- door Mandy – 

Ik tip jullie altijd het liefst een boek dat ik zelf al gelezen heb, zo weet ik zeker dat ik zelf genoten heb van het boek en dat tipt toch net even wat lekkerder. Maar tot mijn eigen grote schrik heb ik heel juli nog geen enkel boek uitgelezen. Wel heb ik veel boeken aan mijn wil-ik-lezen-lijst toegevoegd. Ik moest mijn keuze voor een tip dus halen uit die lijst, want er is een hoop moois verschenen en er komen nog veel mooie boeken aan.

Mijn tip van deze week is: Een vlucht naar jou van Madelein Kerseboom

Als ik dus kijk naar wat ik onlangs toevoegde aan mijn wil-ik-lezen-lijst, dan valt een boek in het bijzonder mij op, namelijk Een vlucht naar jou. De zomerse uitstraling, het kleurgebruik en tegelijkertijd valt er ook weer niet te veel te zien, dus blijft er veel over om zelf in te vullen. Als ik dan de samenvatting lees, is het eigenlijk precies het boek waar ik op dit moment zin in heb om het te lezen. Romantiek met een vleugje drama! Ik hou er van.

Over Een vlucht naar jou

Als stewardess vliegt Esmee de hele wereld over en bezoekt ze de meest verre oorden. Thuis wacht haar vriend Melvin op haar, al heeft hij het net zo druk met zijn eigen carrière als bestsellerauteur. Op het eerste gezicht lijkt Esmees leven op rolletjes te lopen, maar in werkelijkheid verloopt haar relatie stroef.

Als ze tijdens een vlucht naar Buenos Aires de knappe Javier tegen het lijf loopt, kan ze de verleiding dan ook niet weerstaan, en een stormachtige affaire begint. Juist dan slaat in Melvins leven het noodlot toe… waardoor hij haar harder nodig heeft dan ooit. Terwijl Esmee hem te hulp schiet, ontdekt hij haar geheim en stort hun leven als een kaartenhuis in elkaar. Is alles wat ze samen hebben opgebouwd voorgoed kapot? 

Een vlucht naar jou is het eerste deel in de Vlucht-serie, vol drama, romantiek en turbulentie.

Naar mijn idee is Madelein Kerseboom nog niet echt superbekend bij iedereen, maar ik ben benieuwd hoe dit bij jou zit. Kende jij deze schrijfster al en heb je al eens wat van haar gelezen?



Reacties op: Leestip van Mandy

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Madelein Kerseboom

Madelein Kerseboom

Madelein Kerseboom (1989) houdt van Vivaldi, gin-tonics en schrijven – en het li...