Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestip van Renate

op 29 oktober 2023 door

Het is weer zondag en deze week is het mijn beurt om, hoestend en proestend, mijn tip van de week met jullie te delen. Ik ben geveld door een vervelende verkoudheid. Maar elke nadeel heeft een voordeel: ik heb nu alle tijd om lekker te gaan lezen in mijn tip van de week.

- door Renate -

68c1f7eb911a7b9ad9b6f19e112b9e13.png

Mijn tip van de week is: Het geluksexeperiment van Courtney Walsh

Ik heb het boek zelf nog niet gelezen, maar ik werd helemaal enthousiast door de cover en de tekst op de achterflap: 31 manieren om gelukkig te worden. Haha, nou ben ik niet ongelukkig (nou je, behalve dat ik de longen uit mijn lijf hoest), maar een beetje extra geluk kan iedereen gebruiken toch?

Het lijkt mij een leuk en humorvol boek en natuurlijk met een beetje liefde, die vast alles in de war schopt. Ik duik lekker onder een deken op de bank met thee, honing en keelsnoepjes en ga ontdekken of hoofdpersoon Isadora met haar wetenschappelijk experiment alle 31 gelukspunten weet te weerleggen. Mijn eigen wetenschappelijk exeperiment (slapen met een natte doek om je nek tegen het hoesten) werkt in ieder geval niet.

Over Het geluksexperiment

In Het geluksexperiment weet de dertigjarige wetenschapster Isadora Bentley één ding zeker: geluk is helemaal geen keuze. Voor sommige mensen het gewoon niet weggelegd, en helaas is zij een van die mensen.

Als ze in een damesblad op een artikel stuit met daarin 31 manieren om gelukkig te worden, besluit Isadora alle 31 punten te weerleggen. Maar als het experiment vordert en ze ondertussen een knappe professor ontmoet, begint Isadora te twijfelen aan haar hypothese. Misschien bestaat er toch wel een manier om het geluk te vinden?

Waar worden jullie gelukkig van? Ik zou op dit moment heel gelukkig worden als mijn hoest tot het verleden behoort en ik eindelijk weer van een goede nachtrust kan genieten.



Reacties op: Leestip van Renate

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Courtney Walsh

Courtney Walsh

De Amerikaanse Courtney Walsh is acteur, theaterregisseur en auteur van christel...