Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Luisterboeken op We Love Feelgood

op 10 mei 2017 door

Vanaf 22 mei vieren we op Hebban de week van het luisterboek. Een lange lijst met luisterboeken is geredueceerd tot een shortlist met onder andere De Greppel, Ma, De gorgels en Mees Kees. Maar ook een feelgood boek is genomineerd: Het geheim van mijn man van Liane Moriarty. Vanaf vandaag kan jij je stem uitbrengen. Van ons krijg je vandaag een lijst met feelgood boeken die je geluisterd moet hebben!

In de club van 10 We Love Feelgood hebben we een grote fan van luisterboeken. Sanne luistert met enige regelmaat via Storytel naar de meest uiteenlopende boeken, maar ook de bibliotheek heeft een app met goede boeken die je gratis kunt luisteren (als je lid bent van de bibliotheek is het aanbod nog groter) en zelfs op Spotify zijn luisterboeken te vinden. Feelgoodboeken zijn uitermate geschikt om te luisteren, tijdens het schoonmaken, reizen, op de fiets. Lekker wegdromen, veel romantiek alleen voor jou.

22698c1e7ff15990d4f04e9524c47ada.jpgVan Liane Moriarty zijn twee boeken op Spotify te beluisteren: Het geheim van mijn man (stemmen!) en Grote kleine leugens.

Van Mariëtte Middelbeek zijn meerdere boeken te beluisteren. Vaak hebben ze een verdrietig onderwerp, of loopt het leven van de hoofdrolspelers niet zoals gepland, maar ze hebben een erg feelgoodtintje door de lading romantiek. Titels van Mariëtte Middelbeek die te luisteren zijn: Turbulentie, Status ok, Crash, Gestrand en Single en sexy.

5d384a240f6eed1a0420d27a8646d1c7.jpgEen boek van een andere Nederlandse feelgoodschrijfster die je kunt luisteren is Verslingerd van Lisette Jonkman. En van de zomer verschijnen de boeken van Astrid Harrewijn als luisterboek: Drie vrienden een huis en een klusjesman en Daar heb je vrienden voor.

Voor de liefhebbers van de Amerikaanse feelgoodschrijvers kun je Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout luisteren of de boeken van Abbi Glines: Je was van mij en Adem. Nog een aanrader: de boeken van Rachel Gibson Lola geeft zich bloot en Verboden terrein. Romantiek, een vleugje erotiek, een beetje YA, maar vooral Feelgood.

ba14492d2fa7b6a24680815fbf1dd383.jpgOok van een van de meest bekende feelgoodschrijfsters kun je boeken luisteren. Wat dacht je van Lang leve de liefde van Jill Mansell. Of Je bent geweldig. Binnenkort verschijnt een nieuw te luisteren boek op Storytel: Huisje boompje feestje. Zoveel romantiek in een verhaal, je kunt niet stoppen met luisteren tot het boek afgelopen is. Een andere grote bekende is: Sophie Kinsella. Zoals we van haar gewend zijn met veel humor en romantiek in Shopahollic naar de sterren. Geen probleem met de Engelse taal? Dan luister je ook naar haar nieuwste boek: My not so perfect life.

Nog steeds tijd over? Dan kun je alle boeken, de historische romans, van De reiziger van Diana Gabaldon te luisteren!
En speciaal voor Marleen, 's werelds grootste fan: als je niet genoeg krijgt van Jojo Moyes, dan klinken de woorden van haar jou als muziek in de oren: Voor jou.

Veel luister plezier! En mocht je willen stemmen op de genomineerde luisterboeken, dat kan hier.



Reacties op: Luisterboeken op We Love Feelgood

Meer informatie

Gerelateerd