Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

New Adult Brainstormen en boekpresentatie Grenzeloos

op 01 september 2018 door

Een middagje bij een uitgeverij brainstormen over New Adult boeken, met aansluitend de boekpresentatie van Grenzeloos van Lis Lucassen, dat klinkt toch heerlijk? Niet zo gek dus dat vier dames van de Feelgood Club op donderdagmiddag naar Utrecht reisden voor een boekige middag.

- door Marleen, Marieke, Renate en Helma -

2ec656f1c946fadbcddf6f7843c19a7b.png

New Adult specialst

Zomer en Keuning is eigenlijk dé specialist in het uitgeven van New Adult romans. Romans met bijzondere personages, een sterk verhaal en regelmatig een dosis erotiek. Op onze Feelgood Club spot besteden we er regelmatig aandacht aan. De term New Adult mag voor sommige mensen (en zelfs voor sommige boekhandels) nog redelijk onbekend zijn, het is een genre wat steeds meer in opkomst is en al een grote groep trouwe fans heeft.

Waar in de Verenigde Staten het genre enorm groot is met namen als Jennifer L. Armentrout, Sophie Jackson en Colleen Hoover, is het in Nederland helaas nog niet zo heel erg groot. Boekhandels weten niet waar ze al deze pareltjes moeten plaatsen en je zult vaak goed moeten zoeken wil je een (Z&K-)titel tegenkomen bij je plaatselijke boekwinkel. Naast eerdergenoemde namen is Zomer & Keuning ook de trotse uitgever van Rebecca Yarros, Mia Sheridan en onze 'eigen' Nederlandse Lis Lucassen. Namen die jullie al regelmatig voorbij hebben zien komen op onze spot, want wij van de Feelgood Club zijn fan! 

Boekpresentatie Grenzeloos

De meeste boeken die in het NA-fonds staan van Z&K zijn van Amerikaanse (of in ieder geval Engelse) bodem. Al onze favorieten zijn vertaald en kregen daarna in het Nederlands een plekje in onze kast. Met Lis Lucassen (pseudoniem van Olga Hoekstra) is daar een verandering in gekomen en met de verschijning van Grenzeloos, het eerste deel in de California Campus reeks. Met dit boek heeft de uitgeverij een primeur en wij pakten ook gelijk die primeur mee bij de boekpresentatie van deze topper! En het leukste? We kregen allemaal een gesigneerd exemplaar mee en er was  tijd om foto's te maken met de leuke Lis/Olga! 

ed6a49dd1a73f287c50a585a6cf874e1.png

Brainstorm

Tijdens deze middag mochten wij - en nog zo'n 20 andere bloggers en lezeressen - meedenken over de boeken, covers, series om te vertalen en of bookgoodies, zoals boekenleggers en boekenboxen, een goed idee zijn. De meningen vlogen over tafel en we gaven uitgever Monique en marketeer Thyrze heel wat stof tot nadenken. Na deze interessante brainstormsessie was het tijd voor wat toffe scoops. Een aantal nieuwtjes moesten helaas binnen het pand blijven, maar we mogen in ieder geval verklappen dat er een aantal hele toffe titels nog op de planning staat voor 2019, waaronder nieuwe boeken van onze favoriete auteurs! Wij kunnen in ieder geval niet wachten! 

8a2d5e99554798d172b61de03e40048e.png

We hadden een heerlijke middag en kijken uit naar al het moois dat gaat komen. En wie weet zien we een van onze eigen ideeën nog weer terug op de cover van een nieuwe New Adult roman!

Dankjewel Thyrze, Monique en Zomer & Keuning voor de fijne middag en alle toffe nieuwtjes! En natuurlijk willen we Olga/Lis bedanken voor het boek en haar handtekening!

Welk boek is jouw favoriet van Zomer & Keuning? Lees jij graag NA? 



Reacties op: New Adult Brainstormen en boekpresentatie Grenzeloos

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lis Lucassen

Lis Lucassen

Lis Lucassen is het pseudoniem van thrillerschrijfster Olga Hoekstra. Lis Lucass...

Mia Sheridan

Mia Sheridan

Mia Sheridan debuteerde in Nederland met Stilte, waarover boekblogger Lisa van L...

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en liefhebber van dingen als chocolade...

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het p...

Sophie Jackson

Sophie Jackson

Sophie Jackson is lerares Engels in Chorley in het noordwesten van Engeland. Van...

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) is een wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie wie...