Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Shana Gray ebook-feuilleton: Zaterdag

op 14 april 2018 door

Zaterdag: de zesde dag van de week. De sollicitatieprocedure loopt bijna op zijn eind en daarmee ook het ebook-feuilleton. Wat heeft Diamond Enterprise vandaag voor Tess in petto? Staat er ook nu een mooie man op haar te wachten die haar fantasie prikkelt? Of komt er eindelijk wat meer schot in haar relatie met Mr. Monday die toch wel haar favoriet is?

Zijn we het nog steeds met elkaar eens of beginnen de meningen toch uit elkaar te lopen?

fd80eefca1ae97ba29727ab83386947d.jpg

Wat vinden wij van Zaterdag?

Helma:
Tess dacht dat ze van haar welverdiende weekend kon gaan genieten, maar wie staat daar op haar deur te bonzen terwijl ze nog lekker in dromenland is? Niet Mr. Monday, maar Mr. Saturday. Vandaag hoeft er niet gewerkt te worden, maar hebben ze iets anders voor haar in petto. Het lijkt alsof er vandaag geen opdracht te klaren valt. Maar is dat wel zo of zit hier een klein addertje onder het gras? Mr. Monday laat zich op deze relaxdag niet onbetuigd, waardoor het verhaal eindelijk een interessante wending krijgt en ik heel erg benieuwd ben geworden naar Zondag. Dan worden hopelijk alle geheimzinnigheden duidelijk en weten of Tess CEO wordt of dat toch haar wraak de overhand gaat nemen. 

Sanne:
De hele tijd had ik een vermoeden van hoe de vork in de steel zou zitten. Maar in Zaterdag denk ik ineens: nee, dit zit heel anders in elkaar! Dit een na laatste deel is wat rustiger, laidback, precies goed voor de eerste dag van het weekend. En toch komt het tot een heet hoogtepunt. Want het is dan misschien zaterdag, er is uitgebreid tijd en aandacht voor Mr. Monday! En doordat het boek wel eens een andere wending kon gaan nemen, kan ik niet wachten tot het zondag is, en ik het laatste deel kan lezen. Zullen dan eindelijk alle puzzelstukjes in elkaar vallen?

Marieke:
Zaterdag, gelukkig, zal deze dag al duidelijk worden wat er speelt binnen Diamond Enterprise? Tess doet in ieder geval rustig aan, maar ze wordt ook op zaterdag opgehaald. Mister Saturday is, hoe kan het ook anders, een mooie man. Toch loopt ze niet heel erg warm meer.
In plaats van een opdracht, krijgt ze een relax-dagje. Tess geniet, maar zit er nog een addertje onder het gras? In ieder geval laat mister Monday zich van zijn beste kant zien, maar het mysterie duurt voort. Geen opheldering  van wat er speelt, maar morgen, zondag, zal alles duidelijk worden…..

Marleen:
Wat een feestje was Zaterdag! Sowieso is zaterdag altijd een heerlijke dag (tenzij je moet werken), maar ook Tess heeft een fijne dag beleefd. Hoewel ze lekker op haar kont mocht zitten en mocht relaxen was ook deze dag vervuld met een opdracht (had je iets anders verwacht?). Gelukkig was deze opdracht wel origineel en kwam het ook behoorlijk geloofwaardig over. Jammer dat ze tot het weekend hebben gewacht, haha! En nog een extra traktatie? Mr. Monday komt uitgebreid aan bod en net als Tess begin ik toch echt wel een beetje verliefd op deze man te worden. Helaas (maar stiekem is het ook heel aantrekkelijk) is hij nog steeds de mysterie zelf, dus ik ben heel benieuwd of Zondag wat duidelijker gaat worden! See you Sunday!  

Ideke:
Het voorlaatste hoofdstuk van dit boek is erg hot en steamy, maar om dit over tien bladzijden uit te schrijven maakt het wel langdradig. 
Deze dag draait het om normen en waarden, maar ook om wederzijds vertrouwen. Het wraakplan komt weer in een ander daglicht te staan. 
Ik ben nu wel heel benieuwd naar de ontknoping van Mr. Monday.

f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpg

We hebben nog maar een dag voor de boeg! In Zondag zal alles duidelijk gaan worden. Zal Tess de functie van CEO in de wacht slepen of gaat ze toch haar vader wreken? Of gaat het misschien nog een heel andere kant op? We komen het allemaal te weten op de laatste dag.

Lees hier de andere verslagen van maandagdinsdagwoensdag, donderdag en vrijdag.

 



Reacties op: Shana Gray ebook-feuilleton: Zaterdag

Meer informatie

Gerelateerd

Over