Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Rode oortjes met een 'Spetterend Einde'

op 31 december 2022 door

Nog voor het einde van het jaar komen er twee nieuwe bundels uit, elk met zes erotische getinte verhalen. Spetterende verhalen voor de liefhebbers van boeken met een steamy twist. Wij van Fabulous Feelgood waren nieuwsgierig en kregen de twaalf verhalen toegestuurd om te gaan lezen. Marieke en Helma mochten de verhalen lezen tot de oortjes langzaam (of liever gezegd heel snel) rood werden.

- door Helma en Marieke - 

cc3cf693aed6491899f4b0f0230bdfd7.png

De verhalen uit deel 1

Koffie verkeerdSheila Devaro

Lizzy krijgt het nog maar net voor elkaar om haar koffietentje open te houden. Er komen niet veel klanten meer, behalve de arrogante Vince, die ze ook nog eens niet kan uitstaan. Als ze hem tegenkomt op het oudejaarsfeest in een nieuwe club, is het nog maar de vraag of ze hem kan weerstaan.

Het klusteamMiranda Hillers

Xantine heeft van Xander op kerstavond een cadeautje in de vorm van een kaartje gekregen. Ze wist niet precies wat de tekst: Wij met jou betekende. Blijkt dat Xander haar beter kent dan ze dacht, want hij laat op 31 december haar ultieme seksuele fantasie uitkomen.

Zinderende verleidingYorrinda Regtien

Als Eva op zoek gaat naar een stageplaats, valt haar oog op de onwaarschijnlijk aantrekkelijke Mark. Als hij zijn visitekaartje bij haar achterlaat, durft zij dan de gok te wagen?

De laatste keerMelanie van Garderen

Het einde van het jaar is aangebroken. Serenity is gedumpt door een fling. Haar hart is voor de laatste keer gebroken, daarom wil ze niet meer daten. Als ze op oudejaarsavond met haar vrienden Axel en Gwen Truth or Dare gaat spelen, is dat misschien ook niet meer nodig.

Knallend uiteindeLana Lain

Nadat Hailey een onvergetelijke blind date heeft gehad, lijkt ze hem maar niet uit haar gedachten te kunnen krijgen. Dan loopt ze hem tegen het lijf op een oud en nieuw feest. Zal de aantrekkingskracht nog net zo sterk zijn als in haar fantasieën of blijft het bij die ene nacht?

De reviewVada Mickael

Sannes kerstvakantie bestaat al jaren voornamelijk uit kerstfilms kijken. Toch heeft ze die traditie voor Ravi verbroken, haar gevoelens voor hem groeien met de dag. Maar wanneer hij haar na een intense nacht op botte wijze de deur uitwerkt, is ze bang dat haar verwachtingen te hoog waren.

f4a45cd352ff93536f95bd29802d5f04.png

De verhalen uit deel 2

HoogtepuntLily Rosenberg

Het zit Milou de laatste dag van het jaar niet mee. Ze maakt iets stuk van haar favoriete cliënt, krijgt ruzie met haar baas, en vlak voor middernacht wordt ze gedumpt. Als klap op de vuurpijl komt ze vast te zitten in de lift met de laatste persoon waarmee ze het nieuwe jaar wil inluiden: haar baas.

Opwindend eindShanna van der Bergh

David heeft voor Lisa op oudejaarsavond een spannende verrassing in gedachten. Zal Lisa daardoor een andere kant van hem en zichzelf leren kennen? De opdrachten zijn ondeugender dan ze dacht.

Bal masqué - Milva Arleen

Nadia en Abel hebben een onmisbare chemie, maar tot nu toe is er niets gebeurd tussen hen. Kan een uitnodiging voor een gemaskerd bal daar verandering in brengen?

Intiem vuurwerk - Corina Dekker

Door haar onzekerheid klapt Laura bij zowat elke man altijd dicht. Dat is ook de reden waarom ze haar knappe, ruig uitziende overbuurman niet durft aan te spreken. Totdat ze met haar vrienden Tess en Roan oudejaarsavond in een café gaat vieren en daar een stel bekende, blauwe ogen opduiken.

Onverwachte ontmoetingDalia Donckers

Wanneer Ariane op een oudejaarsparty wordt lastiggevallen door een vervelende man, komt DJ Rose haar te hulp. Onverwacht slaat de vonk tussen beide dames over.

Kerstbollen en olieballenJoseph Roelands

Na een kerst vol onverwachte seks, besluiten de drie vriendinnen om de vakantie met hun nieuwe liefdes te verlengen. De feestelijke afsluiting van het jaar wordt een avond vol intieme verrassingen en ondeugende spelletjes.

ad2215cbb559d9d9e6513dec695c4fce.png

Wat vonden wij ervan?

Marieke

Ik las de zes verhalen uit het eerste deel. New adult is niet een genre dat ik vaak oppak. Voor wat betreft de dosis steamy vind ik het wel belangrijk dat het in evenwicht is en dat er nog voldoende verhaal overblijft. Dat werkt in een hele roman net iets beter dan in deze korte verhalen. Hier is het veel stoom en minder verhaal. 
Deze verhalen zijn vaak een vervolg op de Sexy Santa stories die ik niet heb gelezen. Nu heb ik niet de indruk dat ik daardoor wat heb gemist in de verhalen, maar ik denk wel dat het leuker is om het als vervolg te lezen.

Voor mij was Koffie verkeerd het leukste verhaal, maar ook De review vond ik leuk om te lezen. Het klusteam was voor mij net te veel.

Helma

Ik nam het tweede deel voor mijn rekening. Het zijn allemaal erotisch getinte korte verhalen, en met recht de nadruk op erotisch! De steamy scènes voeren in alle verhalen flink de boventoon. Dat is natuurlijk ook wel de insteek van het erotica-genre en is net even anders dan bij het 'gewone' new adult genre, waar de steamy scènes wel aanwezig zijn, maar niet de essentie van het verhaal uitmaken. Ik miste net als Marieke een beetje het evenwicht tussen inhoudelijk verhaal en steamy scènes In deze bundel hebben ze elkaar nog maar net ontmoet of de vlammen slaan er binnen no time vanaf. Dat neemt niet weg dat ik de meeste verhalen met plezier heb gelezen, al moet ik zeggen dat ik Kerstbollen en Olieballen een beetje teveel van het goede vond (sorry, Joseph!). Mijn favoriet uit de bundel was Intiem vuurwerk.

De verhalen zijn allemaal als losse e-books te verkrijgen. De covers in de banner zijn van de twee paperpacks met elk zes verhalen en is een speciale tijdelijke uitgave.

Vind jij het belangrijk bij new adult dat de verhouding steamy en verhaal goed zijn verdeeld?



Reacties op: Rode oortjes met een 'Spetterend Einde'

Meer informatie

Gerelateerd

Spetterend eind 2 Lily Rosenberg , Shanna van der Bergh , Milva Arleen , Corina Dekker , Dalia Donckers.Joseph Roelands

20

Over

Miranda Hillers

Miranda Hillers

Miranda Hillers (1971) schrijft New Adult-bestsellers, of zoals ze zelf haar ver...

Yorrinda Regtien

Yorrinda Regtien

Hoi allemaal! Sinds november 2019 ben ik de trotse auteur en eigenaresse van Yo...