Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

WAARSCHUWING: Lees dit eerst voordat je 'Een tweede kans' oppakt

op 06 oktober 2018 door

Het is weer zaterdag en dat betekent uiteraard weer een nieuwe buddy! Helma en Marleen lazen samen Een tweede kans van Jennifer L. Armentrout. En zoals je al uit de titel kunt opmaken wordt dit weer een andere buddy dan onze 'standaard'. Eh, een waarschuwing voordat je een feelgoodboek oppakt? Dat klinkt niet erg goed, hè? Gelukkig zijn de dames wel heel erg enthousiast en vertellen ze je graag waarom ze op deze titel zijn gekomen.

- door Helma & Marleen -

d0911e11ef310e4e43cbbca498830079.jpg

!! WAARSCHUWING !! WARNING !! ATTENTION !!

De Feelgood Club wijst je er dringend op om de volgende waarschuwing te lezen voordat je aan het boek begint:

  • We raden je ten zeerste af om het boek te gaan lezen als je binnenkort in het huwelijksbootje stapt omdat je hele vervelende associaties zou kunnen krijgen met De Bruidegom in spé.
  • Moet je 's avonds nog alleen over straat? Begin er dan niet aan!

Aansprakelijkheid

De Feelgood Club kan niet aansprakelijk worden gesteld voor:

  • Slapeloze nachten en/of nachtmerries. Dus lees dit boek NIET vlak voor het slapen gaan.
  • Het missen van de halte als je reist met het openbaar vervoer omdat je alles om je heen vergeten bent.
  • Het verzuimen van werk, afspraken en/of andere verplichtingen omdat je niet kunt stoppen met lezen.

 

Richtlijnen voor aanvang van het lezen

Ok, als je al onze waarschuwingen in de wind slaat en je, heel eigenwijs, toch aan het boek wil beginnen, dan adviseren we je om de volgende richtlijnen in acht te nemen:

  • Check of alle ramen en deuren op slot zijn.
  • Check, check, dubbelcheck of je alle reservesleutels in huis hebt (of weet waar ze zijn).
  • Sluit 's avonds voor het lezen je gordijnen.
  • Sla voldoende proviand in. Denk aan thee, chocola, koekjes en bijvoorbeeld een goede fles wijn. Je wilt namelijk het huis niet meer uit voordat je dit spannende boek hebt dichtgeslagen. 
  • Zorg dat je favoriete dekentje, fijne sokken en comfortabele kleding bij de hand hebt helemaal perfect voor deze herfstdagen!

Maar wat vinden we er eigenlijk nu van? 

Marleen: Ik heb echt genoten van Een tweede kans. Sowieso ben ik een fan van Jennifer L. Armentrout en ze heeft me wederom niet teleurgesteld met deze titel. Ik zat op het puntje van mijn stoel en was eigenlijk tot de laatste bladzijdes ongelofelijk nieuwsgierig naar wie nou overal achter zat. Je kunt met een gerust hart zeggen dat het boek mij van het begin tot aan het eind in zijn greep heeft gehouden. Zoals we van Armentrout gewend zijn staat er ook een aantal steamy scènes in het boek, die naar mijn mening niet altijd een toegevoegde waarde had. Desondanks is dit een ongelofelijk sterk en vooral fijn boek. Perfect om deze herfstdagen te lezen, maar pas op, we hebben je gewaarschuwd! ;) 

Ik geef het boek 4****Mijn recensie lees je hier

Helma: Ik had nog maar een boek van Jennifer L. Armentrout gelezen en dat was een echte New Adult. Dus ik was reuze benieuwd naar Een tweede kans die werd aangeprezen als een romantische thriller. Nu houd ik behalve van feelgood ook van thrillers, dus dat leek me een mooie combinatie. En ik werd niet teleurgesteld. Ik heb van begin tot eind genoten van het boek. Als geoefende thrillerlezer had ik wel al snel een idee wie er achter de verdwijiningen en moorden zou kunnen zitten, maar het blijft tot het eind spannend wie ook echt de dader is en dan zit het toch net nog anders in elkaar dan je denkt. Ik ben het met Marleen eens dat niet alle steamy scènes een toegevoegde waarde hadden, maar helemaal niet verkeerd om te lezen en je even met een totaal ander soort spanning te vermaken. En het past prima in onze diversiteit maand, want een seriemoordenaar in een feelgood boek kan je toch zeker niet standaard noemen. En met Halloween voor de deur is dit een boek dat je eigenlijk niet mag missen.

Ook ik waardeer het boek met 4****. Mijn recensie lees je hier.

d0911e11ef310e4e43cbbca498830079.jpg

Wat gaan jullie doen? Slaan jullie al onze waarschuwingen in de wind en hol je naar de boekhandel om nog morgen aan het boek te beginnen? Ons advies? Gewoon doen!



Reacties op: WAARSCHUWING: Lees dit eerst voordat je 'Een tweede kans' oppakt

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het p...