Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We love Boekenfestijn

op 15 juni 2017 door

Boekenfestijn was vorige week in Apeldoorn en We love feelgood ging erheen.

door Nathalie

Nog nooit van Boekenfestijn gehoord? Boekenfestijn is voor boekenliefhebbers 'the place to be' om goedkoop boeken te kunnen shoppen. Ze organiseren boekenbeurzen in Nederland en België in overdekte hallen. De entree is gratis. Denk aan locaties als Ahoy in Rotterdam en Jaarbeurshallen in Utrecht en uiteraard is het feelgood genre goed vertegenwoordigd.
Mijn persoonlijke aanraders op Boekenfestijn zijn de boeken van Cathy Kelly (heerlijke Feelgood boeken) en Lindsey Kelk (lekker vlotte chicklits). Deze schrijfsters zijn tot nu toe goed verkrijgbaar geweest op Boekenfestijn, ook in Apeldoorn lagen er weer stapels van hun boeken.

Ik mocht deze keer niet meer dan tien boeken kopen van mezelf. Ook al had ik een boodschappenkar meegenomen zodat ik op de terugweg niet moeilijk hoefde te zeulen met boeken.
Niet meer dan tien boeken. Wat was dat moeilijk! Met een trolley die me bij de ingang werd aangereikt ging ik langs rijen tafels met boeken. Zoveel keuze. Zoveel aantrekkelijke boeken. Ik probeerde me in te houden, maar aan het einde lagen er voor de kassa toch echt vijftien boeken in mijn mandje.
Oeps.
Kritisch bekeek ik de stapel. Stuk voor stuk las ik de achterflappen. Nam recensies en waarderingen door op Hebban. Na grondig wikken en wegen had ik acht boeken die ik echt wilde hebben. Bij de kassa was mijn aanschafprijs net onder de 30 Euro. Een geslaagde boekenshopdag.

Deze boeken kocht ik in Apeldoorn:
-Geheimen – Freya North
Ik heb al meerdere boeken van haar gelezen. Freya North heeft een heel eigen schrijfstijl waar ik eerst erg aan moest wennen, maar eenmaal in een verhaal maakt ze haar personages mooi levendig.
-Op het spel – Cora Carmack
Marleen en Helma hebben mijn interesse gewekt met hun buddy read. En mijn voornemen is om deze maand nog te beginnen met lezen.
-De sterren & ik – Jemma Forte
Nog nooit van deze schrijfster gehoord, maar een chicklit over niet beroemd willen zijn wekte mijn interesse.
-Regen en Sterren – Maeve Binchy
De boeken die ik tot nu toe van Maeve Binchy gelezen heb vind ik allemaal geweldig. Een boek dat ik niet van haar bezit hoort uiteraard in mijn aankoopmandje.
-Huisje, boompje, Beestje – Jill Mansell
Deze had ik nog niet gelezen. En Jill Mansells zijn zulke heerlijke chicklits voor in de zomer.
-Niet zonder jou – Harriet Evans
Ik heb deze schrijfster dankzij Boekenfestijn leren kennen. Harriet Evans schrijft heerlijke romantische boeken en deze wilde ik gewoon ook hebben.
-Een alledaags verhaal over een alles omvattende liefde – Jessica Thompson
Een cover die me aanspreekt. Een lange pakkende titel. Dit boek spreekt me aan. Toch, vorige Boekenfestijn had ik dit boek ook gepakt, maar uiteindelijk niet aangeschaft. Nu wel!
-Ik ben de drummer van de band okay – Toby Litt
Geen flauw idee of dit wel een Feelgood boek is. Maar de cover vond ik mooi. Net een echte plaat. En ik ben bassist geweest in een band. Dit lijkt mij een interessant boek. Een mooi bonus boek.

Wil jij ook een keer naar het boekenfestijn?
De Agenda van Boekenfestijn voor komende periode:
15-18 juni in Gent
31 augustus - 03 september in Hasselt
14 - 17 september in Utrecht
5 - 8 oktober in Brussel
26 - 29 oktober in Maastricht
Zie meer info op www.boekenfestijn.nl



Reacties op: We love Boekenfestijn

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Cathy Kelly

Cathy Kelly

Kelly groeide op in Dublin en werkte lange tijd als journalist voor een Ierse kr...

Lindsey Kelk

Lindsey Kelk

Lindsey Kelk schrijft al sinds haar zesde. Ze had alle boeken in haar kamer uit ...