Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We Love Feelgood leest: Augustus 2017

op 03 augustus 2017 door

Terwijl half Nederland ergens op vakantie is, en de andere helft aan het werkt is leest We Love Feelgood gewoon door. Waar ze zijn en wat ze lezen, dat lees je hier:

Marieke:

053f695c11d9ed61dc5588c175669078.pngOok al kan ik niet zo goed tegen de zon, ik ben op vakantie in Griekenland.
Mijn tekst hier is dan ook al in juli geschreven en geplaatst. Dus wat ik lees? Deze keer weet ik het zelf niet eens.


Janneke:

2fcaeba03c8fcae979b2b0ba1a94841d.pngIn augustus ga ik op vakantie en dat betekent: meer tijd om te lezen! Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik precies wil gaan lezen, maar een paar titels staan al vast. Ik ga beginnen met Onder volwassenen van Jami Attenberg. Onder volwassenen gaat over Andrea die probeert als single in New York te navigeren tussen haar excentrieke familie, seksuele escapades, vriendinnen en haar mislukte carriere als kunstenaar. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit verhaal! Daarnaast ga ik samen met Marleen voor onze Buddyread King lezen van Olivia Lewis. Dus als je benieuwd bent naar deze erotische roman, houd dan vooral onze spot goed in de gaten! Ik ga op vakantie naar Griekenland dus voor de We Love Feelgoodrubriek Vakantielezen ga ik een boek lezen dat zich afspreelt op Kreta. Dat wordt waarschijnlijk Het eiland van Victoria Hislop. Ik ben ook begonnen aan de boeken van Jennifer Armentrout om hopelijk alle delen uit te hebben voordat haar nieuwe titel verschijnt! Wacht op mij staat dus ook op mijn lijstje voor augustus.

Mandy:

a515e68e658a3fb88b6e7b9e7e6f2d84.pngDe deadline voor het lezen van de boeken voor de voorselectie van de debuutprijs zit erop, dat betekent dat ik weer tijd heb om boeken te kiezen van mijn nog-te-lezen-lijstje. De boeken die ik sowieso ga lezen zijn: 1. Ginny Moon heeft gelijk van Benjamin Ludwig. Ik heb dit boek gekozen, omdat ik de cover er echt mooi uit vind zien. 2. De vrouw van de rechter ga ik lezen van Ann O'loughlin, omdat ik mee mag doen met de Hot or Not van dit boek en het verhaal lijkt me echt heel erg mooi. 3. Daarnaast wil ik mijn e-reader wat leger krijgen, ik weet nog niet welke boeken ik precies ga lezen, maar ik pak een paar dunnere die snel weglezen, zodat mijn leeslijst hopelijk een keertje iets krimpt.

Renate:

df0410f0130ff65591c913f28d9aa5e2.pngIk ben nu nog bezig met het Blind Date boek Lyssa van Tom Hofland, ben benieuwd en ik hoop hem binnenkort uit te lezen. Daarna begin ik aan De Medici van Matteo Strukul. Ik ben ooit eens in Florence geweest en vind de geschiedenis van De Medici-familie interessant.
Maar ik laat mij ook verrassen deze maand met boeken die ik uit mijn verhuisdozen ga halen.
Een man om op te (vr)eten van Petra Hülsman ligt ook nog bij de bieb op mij te wachten. Die kan ik dan mooi op instagram gebruiken voor de #wlfgzomerchallenge.

Marleen:

c9dd3e59a5d8c44d6754f8f92a134e5d.pngEerlijk gezegd heb ik voor het eerst in maanden nog geen idee wat ik wil lezen! Ik hoop in ieder geval de YA Inkt van Alice Broadway te lezen en ik ga King (van Olivia Lewis) lezen voor de buddyread met Janneke. Verder zie ik wel wat er op mijn pad komt en ga ik denk ik vooral een lijstje maken met boeken voor de #leesuiteigenkast-maand in september! <3

Nathalie:

4caf1c04b6847e57c280d2eede22311e.pngIk heb net De vrouw van de rechter van Ann O’loughlin uitgelezen voor de Hot or not van Hebban hiervoor in september, dan komt het boek ook pas officieel uit. Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) van Astrid Harrewijn is nu aan de beurt voor een buddyread van We love Feelgood in augustus. Eerst deze maar uitlezen, en daarna? Deze maand komt het nieuwe boek van mijn lievelingsschrijfster Cathy Kelly uit, en daar kijk ik héél erg naar uit.

Diana:

997ab1d3cd8423745fdf5c59f8c05f9a.pngIk ben nu nog lekker bezig in Onverwacht van Rebecca Yarros. Ik had nog nooit iets van deze auteur gelezen, maar ze weet een goed verhaal te schrijven. Het is spannend, boeiend en meeslepend. Verder staat in augustus op de leesplank: Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar een hebt van Raphaelle Giordano. Dit is een recensie-exemplaar en het zou een zelfhulpboek moeten zijn. En daarna zijn aan de beurt: Een ondertoon van liefde van Kate Paris, Andersen van Charles Lewinksy, Tweestrijd van Gail McHugh en Op de grens van Ilona Andrews. Met heel veel geluk begin ik alvast een stukje in Alleen voor haar van Abbi Glines, maar die mag ook door naar september. Ik kijk naar elk boek evenveel uit. Laat augustus maar komen!

Helma:

be7208c566bf289b9e01815a5b5f896c.pngOok augustus lonkt naar me met een grote stapel boeken die allemaal gelezen willen worden. Ik heb bijna Ademloos van Kim Moeilands uit die ik vorige maand als estafette tip van Diana heb gekregen. Wat een mooi, emotioneel boek is dat. Ook Zo worden wij niet van Caroline van Keeken, die ik coördineer voor de debuten verrassingsleesclub, kan bijna worden afgevinkt. Een bijzondere bundel met absurde verhalen die je soms in totale verwarring achterlaten. Daarna liggen er weer een paar heerlijke feelgoods voor me klaar. Ondanks dat ik vakantie vier in mijn eigen huis reis ik eerst naar Frankrijk voor Een lucht vol Franse dromen van Michelle Visser, ga daarna door naar Cornwall voor Het huis op de kliffen van Liz Fenwick en maak een tussenstop in Amsterdam met Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) van Astrid Harrewijn. Daarna dompel ik me onder in de wereld van de wijn met Een ondertoon van liefde van Kate Paris. En tussendoor lees ik ik nog Het jaar na jou van Mike Gayle als recensieboek. En als laatste is De vrouw van de rechter van Ann O'loughlin aan de beurt. Dus vervelen hoef ik me tijdens de vakantie niet.

Lore:

31d5e26dab47fc6c472bfe5ae1c68ee8.pngNa een topmaand in juli met 12 boeken, zal het in augustus iets rustiger zijn. Allereerst staat Een lucht vol Franse dromen van Michelle Visser op de planning. Voor de Armentrout re-read van Zomer&Keuning staan er Ga voor mij en Blijf bij mij op de planning. Voor mijn persoonlijke challenge zou ik ook nog een Harry Potter moeten lezen, al loop ik hier al mee achter. En Net zoals Marleen ga ik mij al voorbereiden op de #leesuiteigenkast-maand!

Sanne:

add08b4422167379c453aa04970b8334.pngAugustus is vakantie voor mij! Dat betekent wel minder uurtjes naar mijn werk rijden en dus minder uren dat ik luisterboek. En dat terwijl ik nét ben begonnen in Wacht op mij van Jennifer Armentrout en het zo veelbelovend is! Gelukkig kan er niet alleen maar gelezen worden in mijn vakantie, dus ga ik maar wat momenten zoeken om mijn luisterboek uit te kunnen krijgen (het huishouden zal toch ook moeten gebeuren).
Daarnaast hoop ik echt een stapel boeken die al tijden stof ligt te happen, van binnen te kunnen bewonderen, waaronder De reiziger van Diana Gabaldon en het tweede deel van De verborgen universiteit van Nathalie Koch. En last but hopelijk not least heb ik nog de nieuwste Maya Banks klaar liggen: Overmeesterd.


Welke boeken gaan jullie deze maand lezen?Reacties op: We Love Feelgood leest: Augustus 2017

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Victoria Hislop

Victoria Hislop

Victoria Hislop is journaliste. Haar reisverslagen verschijnen in de Sunday Tele...

Jennifer Armentrout

Jennifer Armentrout

Jennifer Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het pseu...

Ann O'Loughlin

Ann O'Loughlin

Ann O’Loughlin is in Ierland een gerenommeerd journalist. Ze werkte o.a. v...