Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We Love Feelgood leest: Oktober 2017

op 03 oktober 2017 door

September is afgelopen weekend tot een einde gekomen en wat hebben we veel boeken uit eigen kast gelezen. Heerlijk om te zien dat het bij zoveel mensen voor een behoorlijke krimp in de TBR heeft gezorgd! Wij hebben in ieder geval genoten en kijken nu al uit naar een volgende editie. Maar oktober is alweer 3 dagen bezig dus tijd om op een rijtje te zetten wat we deze maand willen gaan lezen. 

f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpg

dedb0391790770b38c8a0ceac1eae290.pngMarleen: 
Eind september heb ik op een rijtje gezet welke boeken de laatste drie maanden zullen verschijnen en welke boeken ik nog wil lezen. Dat werd uiteindelijk een lijst van 33 boeken die ik in het laatste kwartaal van 2017 nog wil lezen. Oeps! Ik hoop echt van harte dat het gaat lukken en ik hoop daar in oktober al goed mee te beginnen. Ik heb dus vooral een lijst met boeken die ik de komende drie maanden wil lezen en niet iets speciaals deze maand. Wel wil ik graag Ginny Moon heeft gelijk en Piper Perish lezen, zodat ik deze weer terug kan geven aan Janneke en Lore eind oktober tijdens onze meeting (gezellig!). Ook verschijnt in oktober het 6e deel van Jennifer L. ArmentroutVertrouw op mij en op onze page zullen wij een heuze Armentrout-week organiseren. Als recenise-exemplaar heb ik het 6e deel in de Stouter-serie, Onafscheidelijk & Onbereikbaar, Zeik niet zo en Duizelingwekkende hoogte dus die ik hoop ik ook te lezen! Drukke maand dus, maar ik hoop heel wat nieuwe favorieten te lezen! 

47acd513af9f7c398448169ada3ede30.jpgHelma:
Ik heb nog lang niet gelezen wat ik eigenlijk uit mijn kast had willen lezen. Dus waarschijnlijk ga ik daar nog even mee door. Maar los daarvan staan er in ieder geval drie boeken op de planning: Een ondertoon van Liefde van Kate Paris voor een buddy read en een interview met Kate. Dan ga ik door met Het geheim van de thee van Roberta Marasco. Volgens de achterflap 'perfect voor romantische theeliefhebers', en laat ik dat nou net zijn! Dus op mijn lijf geschreven. En dan staat in ieder geval ook nog hoog op de leeslijst het nieuwste boek van Irma Joubert: Het meisje uit het verscholen dorp. Samen met Marieke ga ik op 16 oktober naar Ermelo om Irma persoonlijk te ontmoeten als zij op tour door Nederland is voor de promotie van haar boek. En dan zit de leesmaand er denk ik al weer op. 

5e3bf7245b102efb4dc4cd7e126767f2.jpgLore: 
Nog voordat Vertrouw op mij van Jennifer Armentrout verschijnt wil ik zeker nog Val voor mij en Kies voor mij lezen. Ondertussen ben ik ook begonnen in Het dal der beloften van Jean M. Auel. Deze hoop ik voor het einde van de maand uit te hebben. Voor de rest van de maand laat ik mij een beetje verrassen door waar ik zin in heb. Er staat nog wel een buddy read op de planning van Vriendschap en Liefde van Jaimie Pisonier, dus die zal er zeker wel bij zitten. 

a448c9b6a9ff167e76f036f01233c1ae.jpgRenate:
Deze maand staan een aantal boeken van Jennifer Armentrout op de planning, zo heb ik blijf bij mij, val voor mij en vurig geleend bij de bieb, want er komt een Armentrout week en heb nog nooit iets van haar gelezen, dus daar ga ik verandering in brengen.
Ben nu begonnen in Beren en Luthien van J.R.R Tolkien, en omdat het nu echt oktober is mocht ik mijn erg late sinterklaaskadootje van vorig jaar openen en dat was de dorst van Jo Nesbo, dus ook die wil ik graag lezen, maar eerst ga ik samen met Lore Vriendschap en Liefde lezen van Jaimie Pisonier lezen.

6ec5fe51fce7a6447581bb92db74e262.jpgJanneke:
In september heb ik lekker veel gelezen en ben van plan dit door te gaan zetten in oktober. Alleen heb ik dus geen een boek gelezen dat ik van plan was om te lezen. Dus ik moet me misschien toch wat beter voorbereiden, of gewoon minder plannen en wel zien welke mooie boeken er deze maand weer op mijn pad komen. Ik ga in ieder geval Dicht bij jou lezen van Jojo Moyes want dit boek mag ik deze maand gaan recenseren voor Hebban. Verder staat Grote kleine leugens van Liane Moriarty op de planning en Geachte mr. Knightley van Katherine Reay en daarna zie ik wel wat ik graag wil gaan lezen! Vorige maand waren het er 6, dus in oktober misschien wel 7? 

311a1de71dc0327ce35abfda0a946031.jpgMarieke:  
Oktober alweer? pff, het gaat wel erg snel. Wat heb ik klaarliggen? Als eerste het boek van Lily Frank en Roos Hart: Liefde op Lowlands voor de buddy read van as zaterdag, een New Adult die zich afspeelt rondom een rockband en Lowlands. Deze maand lees ik ook mee in de feuilleton van de Cazalet Kronieken, deel twee Aftellen.
Ik heb een fantasy e-book van Owen Drake ontvangen om te lezen, en er ligt nog een recensieboek voor de boekenblogklus Het ministerie. Voor we Love Feelgood heb ik nog een drukproef liggen van Irma Joubert, Het meisje uit het verscholen dorp, ook voor een buddy read.
Een paar boeken die dus voor gaan. Daarna kan ik weer vrijer kiezen, en aangezien ik een stapeltje van het boekenfestijn heb, zijn er weer veel mooie titels, maar ik weet nog niet welke als eerste open gaat.

211da3018960141957bfe12f310eef76.jpgMandy: 
September is goed bevallen, dus ik zet de maand nog even voort. In september ben ik begonnen aan Ik ben Pelgrim van Terry Hayes. Dit boek is voorlopig nog niet uit, maar ik hoop het in oktober wel uit te kunnen lezen. Daarnaast ben ik begonnen in het nieuwe boek van Griet op de Beeck. Ik was een groot fan van haar boek Kom hier dat ik u kus en in oktober wil ik dus Het beste wat we hebben lezen. Ook ben ik al heel lang benieuwd naar het boek Ik mis mezelf van Lisa Genova. Dit boek staat al een lange tijd in mijn kast, dus dat moet er nu maar een keer van komen. 

fba6d2aba53dc2191b489421c4e5f2d8.jpgNathalie:
Deze maand ga ik niet te veel boeken vooruit plannen. Ik ben nu bezig met Scoop van Iris Houx (het voelt alsof ik de enige ben die deze chicklit nog niet heeft gelezen) en ik heb met Sanne een buddyread gepland voor Bickle van Jantien van Driel. Ben heel benieuwd naar dit boek. Maar voor daarna staat nog helemaal open.

de4d22254c20777436a8e6a7823eb20d.jpgSanne:
Ik ga deze maand verder waar ik vorige maand was gebleven. Ik lees eerst Een nieuwe wereld van Sarah Lark uit en luister Daar heb je vrienden voor van Astrid Harrewijn af. Zoals Nathalie al schrijft, ligt daarna Bickle van Jantien van Driel op me te wachten. Stiekem heb ik al een bladzijde of drie gelezen en het smaakt nu al naar meer, dus ik kan niet wachten. En verder maak ik maar geen plannen meer, daar komt meestal niet veel van terecht haha.


dd9ea0701be9c535299e2e35054a77ac.jpgDiana:
Na een heerlijke vakantie en alleen maar lezen uit eigen kast, mag ik weer vrij kiezen wat ik ga lezen. Ik lees sowieso eerst Een lucht vol Franse dromen van Michelle Visser uit. Een heerlijke roman, die ervoor zorgt dat ik nog even het vakantiegevoel vasthoud. Ook lees ik deze maand Thuis van Kass Morgan, Een nieuwe wereld van Sarah Lark. Ik lees nog twee boeken waar ik niks over mag zeggen en ik hoop nu eindelijk toch een Scarlet van Marissa Meyer te lezen. Oh, en Iskari staat hoog op de leeslijst!

f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpg


Hebben jullie ook al besloten welke boeken jullie gaan lezen in oktober? Wij zijn benieuwd.



Reacties op: We Love Feelgood leest: Oktober 2017

Meer informatie

Gerelateerd