Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

WeLoveFeelgood leest in juni

op 08 juni 2017 door

De zomer komt eraan en dat betekent dat de leesplannen weer gemaakt worden. Feelgoodboeken, maar ook andere genres komen deze maand voorbij.

Wat lezen de dames van de club van 10 Feelgood op dit moment? Diana verzamelde alle titels:


e968660466a29822ce6515d61f2233a0.jpgRenate: Juni had ik niet zo veel leesplannen en was van plan het heel relaxed te houden, maar dat kan ik alweer overboord gooien.
Om te beginnen ga ik De lange dagen van Castellamare van Catherine Banner lezen, heel leuk want ik mag haar samen met Helma interviewen, kijk ik naar uit.
Daarna volgen De meisjes van Manhattan van Fiona Davis, die ik echt moet gaan lezen nu.
Als laatste hoorde ik gisteren dat ik mee mag ebuzzen met Voor je weggaat van Clare Swatman, erg benieuwd hoe dat gaat, daarnaast hoop ik nog Niets te kiezen van Karma Brown te lezen, die ligt schandalig genoeg nog steeds op mij te wachten, maar gaat deze maand echt lukken!!

e489b2a0c64f780ddaf1855db9311e89.jpgHelma: Voor juni ligt mijn boekentafel nog helemaal vol, maar hé de vakantie staat voor de deur, dus alle tijd om helemaal bij te lezen. Om te beginnen: drie boeken voor de literatuur debuutprijs. Welke dat zijn blijft nog even geheim. Ik ben nu nog even bezig in De Bloedbroeders van Guy Prieels en de coördinatie van de leesclub van Izar van Carlo Groot (een prachtig boek trouwens dat het echt verdient om door een heel groot publiek gelezen te worden). Daarna buzzen met de feelgood Voor je weggaat van Clare Swatman. En dan wachten De Meisjes van Manhattan van Fiona Davis nog steeds braaf op hun beurt, net als Angel van  Elizabeth Taylor. Nieuw op de stapel ligt De Lange Dagen van Castellamara, de debuutroman van Catherine Banner, die ik binnenkort samen met Renate ga interviewen. En als tweede nieuwkomer de nieuwste van Lisette Jonkman: Helemaal het Einde. En ook met Lisette staat een interview op het programma, dus waarschijnlijk komen de nieuwkomers toch bovenop en moeten de anderen nog even langer op hun beurt wachten.

b161cc74ab2bea9cb4097d34a092f0b8.jpgMarleen:  Juni zal echt helemaal in het teken staan van mijn tentamens, maar desondanks heb ik echt een enorme TBR! Het zijn ook gewoon boeken die ik heeeuul graag wil lezen! Zo is eind mei het langverwachte derde deel Hof van vleugels en verwoesting binnengekomen dus die wil ik als eerste lezen. Daarnaast lees ik nog twee boeken voor buddyreadartikelen, namelijk Helemaal het einde van Lisette Jonkman en Opstaan van Jackie van Laren

Verder op mijn stapel: Cress, Siren, De meisjes van Manhattan, Tienduizend hemels boven jou en Levana en heb ik nog vier boeken van de bibliotheek thuis, namelijk De voordelen van onbeantwoorde liefde, Tot je weer kunt ademen, Kill the boy band en De strijd om Verona. Genoeg te lezen én te leren, dus ik zal in juni niet stil zitten!

a73d6356a20a6dfd8992122affbb929e.jpgMandy: Ik heb voor juni op de planning staan: Komt een vrouw bij de dokter van Kluun, waar ik een essay over moet gaan schrijven voor mijn studie. Daarnaast nog altijd De meisjes van Manhattan, volgens mij ben ik de hekkensluiter :). Verder heb ik nog vier mooie boeken liggen wachten om te beoordelen voor de literatuur debuutprijs. Althans, ik hoop dat het mooie boeken zijn, de titels kan ik helaas niet verklappen, maar daar ben ik wel weer even zoet mee.





7eec8c7bed8bb05b1569bbd5d68f85ef.jpg
Lore: In juni staan er nog een paar boeken op het programma voor Hebban en daarna ga ik mijn eigen boekenkast nog eens aanvallen. Op dit moment lees ik dan ook Honderd stukjes van mij van Lucy Dillon. Hierna staat nog steeds De meisjes van Manhattan op de planning. De volgende boeken zijn nog een beetje afwachten waar ik zin in heb op dat moment, maar Santa Montefiore zal er hoogswaarschijnlijk wel tussenzitten!


0a66853eeb6056e0ba35189121033b63.jpgDiana: Juni wordt voor mij waarschijnlijk een topmaand qua lezen. Ik heb begin juni namelijk een weekje vrij en ik heb mezelf gechallenged om elke dag een boek te lezen. Op de stapel liggen nog drie boeken voor de Hebban debuutprijs literatuur en nog Scarlet, Cress en Levina van Marissa Meyer. Deze zes boeken hoop ik zeker in juni uit te lezen. Dan heb ik ook nog Zoektocht terug van Marina Folkers en Zomer van Lis Lucassen liggen, die allebei liggen te schreeuwen om gelezen te worden. Ik hoop de maand dan af te sluiten met nog twee boeken van Abbi Glines en als ik heel veel geluk heb, lukt het me om in Winter van Marissa Meyer, die deze maand pas verschijnt, een begin te maken. Qua luisteren geniet ik nu nog even van Dinsdag is voorbij van Nicci French (spannend!), die worden gevolgd door De hemel begint bij je voeten van Jandy Nelson en De hongerspelen trilogie van Suzanne Collins. Ik kijk ernaar uit deze maand meters te maken.
d11132ac28250cdd12b8ed4d3adf9c70.jpgNathalie: 

Ik lees momenteel Ik hou van Las Vegas van Lindsey Kelk. Zal straks balen worden, hierna heb ik de hele Ik hou van reeks gelezen en ik zou best nog wel over Angela door willen lezen, het zijn zulke heerlijke chicklit boeken.

Voor daarna staan op de planning: Vallen van Jacky van Laren (ligt al een half jaar klaar), De avondschool van Maeve Binchy, De meisjes van Manhattan van Fiona Davis, Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy en Laat me gaan van Gayle Forman.





c2972b21fa28e57775b43cfe7d735d88.jpgMarieke: Op dit moment ben ik een boek aan het lezen dat ik in de bieb vond. Het stond op de plank naast Anita Verkerk's Liefde op de Javazee, (leuk boek, welke ik in een middagje heb uitgelezen). Het is Niets weerstaat de nacht, van Delphine de Vigan, waarin een vrouw over het leven van haar moeder vertelt. Ook lees ik een historisch verhaal: Fameuze dames van Cato van Aa over een uitgeefster die met haar dochter naar Londen reist vanwege uitgeefrechten van een bijzonder boek. En ik zit midden in de luisterleesclub van Wiegelied.

Voor het buddylezen staat Angel van Elizabeth Taylor klaar, en ook Jill Mansells Ik zie je op het strand ga ik voor de buddy read lezen.  Dan ligt Seringenmeisjes, van Martha Hall Kelly op de stapel. Ik hoef me voorlopig nog niet te vervelen.



59eff947448a6eaedde98803ecbe3888.jpgSanne: Deze maand is vol met boeken die ik samen met anderen lees. Zo doe ik mee met de luisterclub Wiegelied van Börjlind en buzz ik mee met Voor je weg gaat van Clare Swatman. Samen met de andere meiden lees ik De meisjes van Manhattan van Fiona Davis en met Renate duik ik in Laat me gaan van Gayle Forman voor de buddyread.
Ik hoop deze maand ook nog iets uit mijn eigen boekenkast te pakken. Zo heb ik de prachtig geïllustreerde Zijde van Barrico klaar liggen en hoop ik ook De leesclub voor het einde van het leven van Will Schwalbe te kunnen lezen. Eens kijken of dat allemaal gaat lukken!


044cca4a904c94e6a660b51d1bc0cca1.jpgJanneke:
Genoeg te lezen weer deze maand! Te beginnen met de eBuzz van Hebben: Voor je weggaat van Clare Swatman en net zoals bij de andere meiden staat De meisjes van Manhattan van Fiona Davis op de planning. En verder in ieder geval nog Ik zie je op het strand van Jill Mansell en Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy voor de buddyreads! 
En ook ik hoop deze maand nog iets van mijn eigen boeken te kunnen lezen. Ik heb van mijn zusje de engelse versie van Alles wat je lief is van Nicola Yoon gekregen en die wil ik heel graag lezen! 


Reacties op: WeLoveFeelgood leest in juni

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Catherine Banner

Catherine Banner

Catherine Banner (Cambridge, Engeland, 1989) is een Britse fantasyschrijfster.

Fiona Davis

Fiona Davis

Fiona Davis werd geboren in Canada en groeide op in New Jersey, Utah en Texas. Z...

Guy Prieels

Guy Prieels

Guy Prieels was kleinkunstenaar, makelaar en kunsthandelaar. In 201 verschijnt b...

Carlo Groot

Carlo Groot

Heart & soul, rock & roll copywriter. Auteur van IZAR - het aangrijpende ivf-ver...