Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zomer-WIN-actie met José Vriens

op 29 juli 2018 door

We genieten massaal van een lange, lome zomer en daar horen natuurlijk van die fijne feelgoods bij waarmee je even lekker kunt ontspannen en je in een andere wereld kunt wanen. Onze spot staat al bol van mooie zomerverhalen die je zomaar gratis en voor niets kunt lezen, maar we hebben ook nog een paar mooie winacties voor je. 

- door Helma -

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Het derde boek dat je kunt winnen is Een plus een is drie van José Vriens. We legden José vijf vragen voor om haar (nog) beter te leren kennen.


7032cad129453aa78daf460fdfa13c8f.pngWie
 is José in 3 woorden?

Schrijver, creatieveling, nieuwsgierig.

Wat is je favoriete schrijfplek?

De eettafel, midden in de woonkamer. Maar wel alleen. Als ik niet alleen ben of me echt wil concentreren zet ik muziek op en een koptelefoon.

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Overal en nergens. Inspiratie ligt letterlijk op straat. Een kort beeld van iemand of een deel van een opgevangen gesprek kan al een idee voor een boek opleveren.

Wanneer is een boek voor jou geslaagd?

Als het je vanaf de eerste bladzijde grijpt en niet meer loslaat tot het uit is.

Welke vraag zou je heel graag willen beantwoorden, maar is je nog nooit gesteld?

Ik blijf even in de W-vragen, maar deze is niet eerder gesteld. Waarom ben je begonnen met schrijven?

Omdat ik zo lang ik me kan herinneren al verhalen in mijn hoofd heb. Nu mag ik ze opschrijven en uitbouwen tot een boek. En het leuke is dat ze nog altijd blijven komen. 

bc2e178467ce4534aa98f0b8b625c249.png

Wil jij Een plus een is drie winnen?

In de teaser kan je het begin van Een plus een is drie lezen. En natuurlijk wil je dan weten hoe het verhaal verder gaat! Voordat je naar de boekhandel of de bibliotheek rent, kan je ook een kansje wagen om het boek te winnen. Hoe? Door gewoon onze pagina te volgen via de Volgen knop rechtsboven en in een reactie onder het artikel te laten weten dat jij mee wilt loten voor de winst. En misschien val jij dan wel in de prijzen en krijg jij deze heerlijke feelgood thuis gestuurd.

Lees hier de teaser van José Vriens

Deze actie loopt t/m 12 augustus. Op 13 augustus maken we de winnaar bekend.




7556b8f93a8971a48285339e4f01b7b1.png





Reacties op: Zomer-WIN-actie met José Vriens

Meer informatie

Gerelateerd

Over

José Vriens

José Vriens

Lezen heb ik altijd al gedaan, schrijven eveneens, maar echt iets met dat schrij...