Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zomer-WIN-actie met Kirstin Rozema

op 12 augustus 2018 door

Hoewel de tropische temperaturen voorbij zijn, is bij de Feelgood Club de lange, lome zomer nog lang niet voorbij. Om de dag kun je al genieten van een heerlijk feelgood verhaal wat je zomaar gratis en voor niets kunt lezen en waarmee je je even in andere wereld waant. En vandaag is het weer tijd voor een mooie winactie!  

- door Helma -

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Het vierde boek dat je kunt winnen is Alles in de stilte, het gloednieuwe boek van Kirstin Rozema. We legden Kirstin vijf vragen voor om haar (nog) beter te leren kennen.

733ea4093b57f35db7800a97a16a6ed9.pngWie is Kirstin in 3 woorden?

Rasoptimist, gedreven, mensen-mensch.

Wat is je favoriete schrijfplek?

Owww, dat is een gevaarlijke :-) Als je belooft dat mijn huisarts en acupuncturist niet mee gaan lezen zal ik het eerlijk bekennen. Het allerliefst zit ik op de bank, kussentje onder mijn arm en de tv aan. Heel fout, dat heeft me dus een  flinke tenniselleboog opgeleverd, maar het zit zo lekker dat ik moeilijk kan verkassen naar een slimmere werkplek. Niet vertellen dus!

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Uit mijn dagelijkse leven. Een gesprek, een gevoel, een liedje, een fragment op tv, een geur. Meestal is dat genoeg om een verhaallijn te laten ontstaan.

Wanneer is een boek voor jou geslaagd?

Wanneer ik heb verteld wat ik wilde vertellen, dat ik teruglees met een tevreden gevoel en zelfs af en toe denk: heb ik dat echt zelf geschreven... wow!

Welke vraag zou je heel graag willen beantwoorden, maar is je nog nooit gesteld?

Grinnik :-) Mijn ultieme droom zou uiteraard zijn dat een filmmaatschappij me tijdens de koffie belt met de vraag of ze de "Ommekeer-serie", die ik onder mijn pseudoniem Sophie Ester heb geschreven, mogen verfilmen en ze aan mij vragen wie ik zou casten om een van de belangrijke hoofdrollen uit boek 2 te spelen :-)
Dat zou dan Pat Monahan zijn in de rol van Reve O'Reilley. De koffie staat klaar en de telefoon ligt naast me. Kom maar op!

bc2e178467ce4534aa98f0b8b625c249.png

 

Wil jij Alles in de stilte winnen?

In de teaser kan je het begin van Alles in de stilte lezen. En natuurlijk wil je dan weten hoe het verhaal verder gaat! Voordat je naar de boekhandel of de bibliotheek rent, kan je ook een kansje wagen om het boek te winnen. Hoe? Door gewoon onze pagina te volgen via de Volgen knop rechtsboven en in een reactie onder het artikel te laten weten dat jij mee wilt loten voor de winst. En misschien val jij dan wel in de prijzen en krijg jij deze heerlijke feelgood thuis gestuurd.

Lees hier de teaser van Kirstin Rozema

Deze actie loopt t/m 26 augustus. Op 27 augustus maken we de winnaar bekend.

Heb je een zomerverhaal gemist? Hier vind je een overzicht van alle zomerverhalen terug.



Reacties op: Zomer-WIN-actie met Kirstin Rozema

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Kirstin Rozema

Kirstin Rozema

Kirstin Rozema (1967) woont in Almelo en schrijft al jarenlang kinder- en jeugdb...