Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zomerfeuilleton van Jeske en Eduard Meinema - #2

op 14 juli 2019 door

Vorige week zondag hebben jullie mogen genieten van het eerste deel van het zomerfeuilleton van Jeske en Eduard Meinema en hebben jullie al een klein beetje kennisgemaakt met het nogal turbulente leven van zangeres Chanice. Vandaag gaat haar verhaal verder. Veel leesplezier!

Het Meet & Greet Café is nog steeds geopend, dus heb je een vraag of een opmerking, kom dan gezellig even langs!

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

Dus moet je van mij houden - Hoofdstuk 2

Een feuilleton door Jeske en Eduard Meinema

Milan en ik kenden elkaar van jongs af aan. Hij was het buurjongetje dat me uitdaagde hoog in de lucht van de schommel te springen. Het jeugdvriendje waarmee ik samen naar school liep, samen buiten speelde, samen huiswerk maakte. Er was geen ontkomen aan: we werden een setje. Alsof het in de Nederlandse grondwet was vastgelegd. En, weet je, hij en ik, dat ging eigenlijk best goed.

Totdat ik meedeed aan een talentenjacht op tv.

En won.

Milan kon niet zo goed met mijn bekendheid omgaan, net zomin als mijn beste vriendin dat kon. Wat een geluk dat ze daar met elkaar erg goed over konden praten. Was het maar bij praten gebleven...

En wat een geluk dat daar Chris Ashton was om me over mijn liefdesverdriet heen te helpen. Chris Ashton: dé rock-and-roll-god van de Nederlandse muziekscene. Zanger, maar vooral sex on legs. En hugs with drugs. Dus eigenlijk ook foute boel, en dat wist ik heus wel, maar het was zo makkelijk en bijna vanzelfsprekend om in zijn helderblauwe ogen te verdrinken en Milan te vergeten. God, wat was Chris sexy. En ongrijpbaar. Ik weet niet eens of ik überhaupt echt verliefd op hem ben geweest, maar het zijn weken geweest van knetterende spanning (en drank en drugs, ik geef het toe). En dat kwam tot een abrupt eind omdat er een andere vrouw in beeld kwam. Niet mijn voormalige beste vriendin dit keer.

Lees hier deel 2 van het zomerverhaal van Jeske en Eduard Meinema

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Heb je het eerste deel van het feuilleton gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle delen en andere zomerverhalen terug te vinden.



Reacties op: Zomerfeuilleton van Jeske en Eduard Meinema - #2

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jeske Meinema

Jeske Meinema

Mijn passie voor schrijven begon bij het slecht bijhouden van dagboeken. Nee, ec...

Eduard Meinema

Eduard Meinema

Mijn stijl is opwindend en humoristisch. Intense, gepassioneerde en mysterieuze ...