Zomerverhaal van Marleen Ziemerink

op 26 juli 2019 door

De zomer is begonnen en net als afgelopen jaar heeft een aantal auteurs speciaal voor jullie een zomers verhaal geschreven. Het vierde verhaal is geschreven door ons eigen Feelgood Club lid Marleen Ziemerink. Om Marleen nog beter te leren kennen interviewden we ook haar aan de stamtafel in het gloednieuwe Meet & Greet Café, hoewel ze officieel geen auteur is. Maar wat niet is kan nog komen. Jullie kunnen haar daar dus ook het hemd van het lijf vragen of met haar praten over dit verhaal en wat haar verder bezighoudt. 

Happy reading en tot straks in het Meet & Greet Café! 

968c23fdc31cab6e730c6a8f27311ec4.png

De blinddate

Door Marleen Ziemerink

Ik was zenuwachtig. Het kwam zelden voor dat ik zenuwachtig was voor een date, maar dit was dan ook mijn eerste blinddate ooit. Floris, mijn beste vriend, had iemand geregeld, nadat mijn liefdesleven afgelopen jaar een nieuw dieptepunt bereikte. Niet dat ik ooit wel een liefdesleven heb gehad om over naar huis te schrijven, maar dit jaar gaat slechter de boeken in dan ooit tevoren. Zo kwam ik er vlak voor de kerst achter dat mijn toenmalige vriendje al maandenlang achter mijn rug om zijn collega neukte. Niet dat het de liefde van mijn leven was, maar erachter komen dat je wordt bedrogen is nooit een pretje, neem dan maar van mij aan.

De jongen die ik daarna leerde kennen leek bijna uit een van mijn favoriete romans gestapt. Knap, lief en geen arrogante eikel. Uiteraard bleek hij te mooi om waard te zijn. Hij ging niet vreemd, zoals zijn voorganger, maar hij stal wel wekenlang al mijn geld uit mijn portemonnee. Tja, mijn keuze in mannen is - zoals gezegd – niet iets waar je trots op hoeft te zijn.

Lees hier het zomerverhaal van Marleen Ziemerink

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Heb je een zomerverhaal gemist? In dit overzicht zijn linkjes naar alle verhalen terug te vinden.Reacties op: Zomerverhaal van Marleen Ziemerink

Meer informatie