Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lichte jaren van Elizabeth Jane Howard

op 03 mei 2017 door

Inclusief stamboom!

Eind mei verschijnt het eerste deel van de Cazalet-kronieken, Lichte jaren. De serie omspant de periode 1937-1947 waarin de nadagen van het victoriaanse Engeland en de eerste onzekere jaren na het einde van de oorlog de achtergrond vormen. Dit eerste boek begint eind jaren dertig, in de laatste gouden jaren voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. We hebben een sneak preview voor je en let op: we gaan het hele boek in feuilleton lezen samen!

18c7c52cb5ccab45f582df314b979c43.jpgIn de zomermaanden komen drie generaties van de familie Cazalet bij elkaar op het familielandgoed vlak buiten Londen. Ze vullen hun dagen met kinderspelletjes in het bos, picknicken op het strand, gin-tonics in de tuin, feestmalen in de eetkamer. Het is een zonovergoten, onbekommerde tijd – maar onder de idyllische oppervlakte broeien er affaires, gefnuikte ambities en alledaagse familiekinnesinne; en de oorlog werpt zijn schaduw vooruit.

Benieuwd naar Lichte jaren?

Lees hier een sneak preview

Bekijk de stamboom van de Cazalets



Reacties op: Lichte jaren van Elizabeth Jane Howard

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard (1923-2014) is een van de grootste schrijvers van het naoo...