Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Cazalets - aflevering #4 (24 mei)

op 24 mei 2017 door

Het is tijd voor de vierde en laatste aflevering, bladzijde 400 tot en met 518 (de mail met de leeslink volgt later vandaag). Je hebt straks nog tot 5 juni om je recensie te schrijven. De discussie loopt door tot die tijd, dus schrijf op wat je opvalt aan het boek, wat je leuk vindt, wat je niet leuk vindt, welke quote je geweldig vond, et cetera.

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt uitsluiting voor de volgende afleveringen.

In aflevering drie roepen de coördinatoren op om activiteit van de mensen die nog niet zijn gesignaleerd in aflevering twee en drie: 'Update 23/05 : Morgen ontvangen we alweer het vierde en laatste deel van Lichte jaren. De coördinatoren doen daarom een dringende oproep aan alle lezers die nog niet in discussie #3 gestapt zijn om daar asap werk van te maken (maar liefst 21 mensen zijn nog niet opgedaagd). Aan de 7 mensen die ook discussie #2 nog niet bezocht hebben, waar zitten jullie? Tijd om een tandje bij te steken. Veel lees- en discussieplezier!'

Inactiviteit in een feuilleton leidt tot uitsluiting van komende inschrijvingen en winacties, net als bij de reguliere winacties. En dat zou jammer zijn, toch? Dus heb je het druk, maak toch even tijd voor het feuilleton, dat hebben we immers afgesproken. Én, nog veel belangrijker, het is vreselijk leuk! Ben je wat later, dat is geen enkel probleem. Je hebt de komende (ruime) anderhalf week nog om in alle vier discussies te reageren én je eindrecensie te plaatsen.

Veel plezier!

In oktober 2017 gaan we verder met het tweede boek in de Cazalet-kronieken. Zet het vast op de kalender, zodat je de inschrijving niet mist!



Reacties op: Cazalets - aflevering #4 (24 mei)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard (1923-2014) is een van de grootste schrijvers van het naoo...