Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kutschke - Aflevering #4 (17 april)

op 17 april 2018 door

20-4: We hebben een derde vraag voor jullie geformuleerd in de discussie van Aflevering 4. 

Aflevering #4 is vanaf 17 april te lezen. Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt uitsluiting voor de volgende afleveringen.

We lezen een ongecorrigeerde drukproef en dat betekent dat er nog foutjes in de tekst kunnen staan. In de recensie en discussie besteden we daar geen aandacht aan. Een drukproef is bedoeld voor vroege lezers. Het boek krijgt op weg naar de definitieve publicatie altijd nog een paar redactieronden.

Vraag 1: 
Verloopt het verhaal zoals je had verwacht? En kan het je aandacht vasthouden?

Vraag 2:
Plaats hier bijzondere passages die je zou willen bespreken, geen mooie citaten maar echt passages die je aan het denken zetten. Dit kan erg laagdrempelig zijn, of je kan er dieper op ingaan. Voor ieder wat wils!

Vraag 3:
Geregeld zijn de kleuren genoemd die als motief gebruikt worden. De kleuren zwart, grijs en blauw lijken de boventoon te voeren maar ook de driekleur van de Duitse vlag kwam naar voren. Dat maakt dat wij denken dat er meer achter die kleuren zit.

  • Zien jullie een verklaring voor deze kleuren?
  • Bijvoorbeeld voor het roze strikje van Lucy in de grijze achtergrond?
  • Of voor de blauwe ogen en de blauwe luchten?
  • Misschien is jullie ook de kleur geel opgevallen?


Reacties op: Kutschke - Aflevering #4 (17 april)

Meer informatie

Gerelateerd