Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kutschke - Aflevering #7 (8 mei)

op 08 mei 2018 door

Aflevering #7 (de allerlaatste!) is vanaf 8 mei te lezen. Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt uitsluiting voor de volgende afleveringen.

We lezen een ongecorrigeerde drukproef en dat betekent dat er nog foutjes in de tekst kunnen staan. In de recensie en discussie besteden we daar geen aandacht aan. Een drukproef is bedoeld voor vroege lezers. Het boek krijgt op weg naar de definitieve publicatie altijd nog een paar redactieronden.

De leeslink is nog tot en met 20 mei open. Na die datum sluit de pagina met de pdf's.

Aan alle Kutschke lezers:

De vraag is, zoals Debbie al noemde in de mail, om de recensie op 20 mei te plaatsen. Dus liever niet eerder en vooral niet later maar echt op die dag! Dan verschijnt die dag een soort treintje van allemaal recensies van dit boek op Hebban! Daarnaast plaatsen we de recensie op Hebban én op Bol.com

Vraag 1: Het is onderhand al duidelijk geworden dat niet iedereen even enthousiast is over dit boek! We stellen dus voor velen misschien een 'moeilijke' vraag. Als je het gehele boek bekijkt, zitten er in elk boek wel mooie of positieve elementen. Welk element/passage/aspect/personage/... vond je wel goed of mooi of speciaal in dit boek? Voor diegenen die wél heel enthousiast zijn over het boek: Wat vond je dan het allermooiste?

Jullie krijgen ook nog de gelegenheid om aan te geven wat je minder mooi vindt dus probeer bij deze vraag echt het focus te leggen op wat je positief vind aan dit boek, dit verhaal.

Vraag 2: Na de vraag om positieve aspecten van het boek te noemen willen we natuurlijk ook aandacht voor wat we niet goed vonden. Omdat we ook respectvol willen blijven naar de auteur en deze opmerkingen mogelijk straks ook willen verwerken en een mooie recensie hebben we een manier bedacht om negatieve punten te noemen die wel wat aandacht vraagt.

* als je echt wilt spuien over dit boek dan verwijzen we naar de discussie helemaal bovenaan dit artikel. Daar kun je vrijuit je gang gaan.

* probeer hier verbeterpunten aan te dragen voor Svealena Kutschke. Stel je daarbij voor dat je bij de redactie van een uitgever werkt en dit boek heel graag wil publiceren maar vindt dat het boek daar nog niet klaar voor is en dat jij dit op een tactvolle manier aan de schrijfster moet vertellen. Je mag gerust meerdere punten noemen die jij 'verbeterd' wil zien.

Ga je gang!

Vraag 3: Vandaag stellen we de laatste vraag in deze leesclub. Het is een soort meerkeuze vraag in zoverre dat je mag kiezen op welke vraag je antwoord geeft. Dat mag op één of twee vragen van je keuze maar dat mag ook op alle vragen.

A. Als je een vraag mocht stellen aan de schrijfster, welke vraag zou dit dan zijn?

B. Als je een vraag zou kunnen stellen aan de deelnemers van het feuilleton over dit boek, welke vraag zou dit dan zijn?

C. Is er iemand in je omgeving die je dit boek wel zou willen aanraden? Hierbij kun je in je achterhoofd houden dat iedereen een eigen smaak heeft qua boeken en genre.

D. Welk boek ga je lezen (of ben je al aan het lezen) als dit feuilleton echt is afgelopen?

E. Ga je ooit nog een keer meedoen aan een feuilleton als je enkel maar een korte preview gelezen hebt?

F. Welke vraag heb je gemist in deze leesclub?



Reacties op: Kutschke - Aflevering #7 (8 mei)

Meer informatie

Gerelateerd