Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik heb een vraag

op 20 september 2016 door

Bij deze feuilleton-leesclub hebben we wellicht vrij veel nieuwe Hebban-bezoekers aan boord. Voor nieuwe bezoekers kan Hebban best een reusachtig boekenpretpark zijn, waar het makkelijk is de weg te verliezen. Heb jij een vraag over deze leesclub, Hebban in het algemeen of kom je ergens niet goed uit? Stel je vraag onder dit artikel, dan helpen de leesclubcoördinatoren je op weg.

Reactieniveaus

Heel handig om te weten is dat er twee reactieniveaus onder elk artikel zijn: Met de roze 'Plaats reactie'-button plaats je een nieuwe reactie onder een artikel. Met de grijze 'Reageer'-button reageer je direct op iemands comment, zodat elke discussielijntje mooi bij elkaar gegroepeerd wordt.

Hashtag

De hashtag die je op social media kunt gebruiken voor dit project is:#hetachtsteleven

Ik ontvang geen mail met de aflevering!

Heb je in je spambox/ongewenste mail gekeken? Het is het handigste om het domein @hebban.nl even te 'whitelisten', of als veilig aan te merken. Dan kan in elk mailprogramma ergens in de instellingen. Dat voorkomt dat je mail van ons mist.

Hoe werkt het?

Omdat we met veel mensen zijn, hebben we een apart topic voor het voorstelrondje (dit topic), een apart topic voor het gezellige kletsen (Leesclubcafé) en een apart topic voor (technische) vragen. Vervolgens krijgt elke aflevering zijn eigen topic, om alles helder en overzichtelijk te houden. Je krijgt daar elke week een mail van, dus dat komt helemaal goed.

We verwachten dat je:

  • Je kort voorstelt in de Hebban Spot
  • Het boek op je 'Nu aan het lezen'-plank zet
  • Elke week de toegezonden aflevering (in pdf) leest
  • De toegezonden pdf's niet doorstuurt naar anderen!
  • In de week na ontvangst die aflevering met je medelezers bespreekt in deze leesclub
  • Na de laatste aflevering een recensie plaatst op Hebban én op de site van jouw lokale boekwinkel


Reacties op: Ik heb een vraag

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nino Haratischwili

Nino Haratischwili

Nino Haratischwili (1983, Tbilisi) is romancier, toneelschrijver en regisseur. Z...