Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stel een vraag aan Nino Haratischwili

op 17 oktober 2016 door

e27d4a20f61880aa19f3b1c995f67281.jpg

Nino Haratischwili (1983, Tbilisi) is romancier, toneelschrijver en regisseur. Ze is thuis in twee talen en schreef sinds haar twaalfde zowel in het Duits als het Georgisch. Ze woont in Hamburg en is regisseur bij een theatergezelschap.

Stel je vraag!

We krijgen de kans vragen te stellen aan het team rond het feuilleton waar jullie van aan het genieten zijn. Heb jij een goede, of leuke vraag, laat die dan onder dit artikel achter.

ps: helaas kan Nino Haratischwili vanwege zwangerschapsperikelen waarschijnlijk niet zelf de vragen beantwoorden. De uitgever, redacteur én de vertaler staan voor ons paraat. Het voordeel is dat de vragen gewoon in het Nederlands mogen.

16/12/2016:

Een deel van de vragen is beantwoord! We hebben nog tot en met 31 december om vragen te stellen. Daarna worden alle nog niet beantwoorde vragen en de vragen die tussen nu en 31 december worden gesteld, ter beantwoording aan de uitgever, redacteur en vertalers voorgelegd.



Reacties op: Stel een vraag aan Nino Haratischwili

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Nino Haratischwili

Nino Haratischwili

Nino Haratischwili (1983, Tbilisi) is romancier, toneelschrijver en regisseur. Z...