Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Augustus 2018 Leesupdate

op 31 augustus 2018 door

31 De Cock en de moord op Anna Bentveld ***

Een dode vrouw (Anna Bentveld), een gestolen tas met daarin 25.000 gulden, een inbreker(tje) die schuld aan de moord bekend en rechercheur Peeters die in de onschuld van het inbrekertje geloofd. Kan Peeters de ware toedracht van de moord vinden?

Fijne Baantjer die een leuk tussendoortje is om te lezen.

Gespaard: € 1,52

32 Storm *****

In dit tweede deel uit De zeven zussen serie lezen we over de zoektocht van Ally naar haar afkomst. Ze heeft van Pa Salt de hit gekregen een boek te lezen. Dit boek gaat over Anna en Jens Halvorsen, zeer getalenteerde muzikanten van lang geleden. Ally besluit naar Noorwegen te gaan om verder onderzoek te plegen. Komt zij er achter wat haar achtergrond is?

Vond ik het eerste boek uit de serie al goed, deze vond ik zo mogelijk nog beter. Op naar deel 3!

Gespaard: € 5,84

33 Klem ****

Een schoolreisje naar Vlieland wordt de jonge Kiki fataal. Veel personen uit de klas vonden haar echt niet zo aardig en koesterden elk om een andere reden wrok tegen haar. Door de enorme storm moet iedereen op het eiland blijven en dat terwijl er zich een moordenaar onder hen bevindt.....

Spannend boek, verteld vanuit meerdere personen. De dader was heel iemand anders dan ik had gedacht...

Gespaard: € 1,95

34 Geheim agent oma ***

Tijdens het oppassen op Max, valt zijn oma ineens op de grond en wordt met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De week erna komt zijn andere oma hem uit school ophalen. Die oma is wel heel anders dan de oma die altijd op hem past: ze is geheim agent. Samen beleven ze een groot avontuur...

Leuk kinderboekje om tussendoor te lezen. 

Gespaard: € 0,48

35 Nieuwe maan ****

Joe Moon gaat naar Texas omdat zijn broer Ed ter dood veroordeeld is en de executiedatum snel naderbij komt. Joe heeft Ed al 10 jaar niet gezien, maar die 10 verloren jaren vallen weg als ze elkaar weer zien en spreken, ook al is dat met glas tussen hen in....

Een boek geschreven in een aparte stijl: kleine hoofdstukjes met korte zinnen. De emotie is goed verweven in het verhaal.

Gespaard: € 3,86

36 Zo Sanne ****

Alweer het achtste boek in de Sanne serie. Sanne is getrouwd met Rob. Rob vindt zijn vader en Sanne wordt ontvoerd. 

Dit was een erg spannend boek over Sanne en ik kon niet anders dan achter elkaar doorlezen. Dikke 4 sterren vind ik hem waard.

Gespaard: € 2,95

37 Over bergen heen ****

Ben en Ashley ontmoeen elkaar op een vliegveld waar horen dat alle vluchten gecancelled worden door de zware sneeuwstorm die in aantocht is. Ben weet een chartervlucht te strikken en vraagt Ashley mee te komen: zij moet immers op tijd terug zijn voor haar bruiloft. Onderweg slaat het noodlot toe: de piloot krijgt een hartaanval en ze storten neer in de bergen, Ashely raakt zwaar gewond aan haar been en Ben heeft een paar gekneusde ribben. Dan begint hun overlevingstocht: niemand weet namelijk dat ze onderweg waren en waar ze zijn.....

Een boek over overlevingsdrang onder zware omstandigheden. Twee onbekenden die op elkaar aangewezen zijn en een lange barre tocht moeten ondernemen om inde bewoonde wereld te komen en eindelijk hulp te krijgen. Moeilijk weg te leggen boek!

Gespaard: € 2,98

38 Echt Sanne *****

Het negende boek over het leven van Sanne en allen die haar lief zijn. Wichard trekt het werk op de camping niet meer alleen en besluit een zakenpartner ‘aan te nemen’. Heeft deze man wel het beste voor met de camping? Sanne vertrouwt hem voor geen meter. Juffrouw Schaap is veel in de weer met wijze raad en kruidenzakjes. 

in dit boek komen er heel veel emoties voorbij: boosheid, intens verdriet, geluk. Dit boek vond ik nog beter dan het vorige boek, leefde zo met iedereen mee en zat helemaal in de nieuwe omgeving van Sanne dat ik niet anders kon dan het boek 5 sterren geven!

Gespaard: € 2,60

39 Die Sanne ***

In dit tiende boek over Sanne kijken we uit naar de bruiloft van Wichard en Jennifer, ontmoet Sanne een man in de Ardennen, opent ze met Petronella een winkel vol antike en curiosa en leest ze een dagboekje.

De boeken over Sanne lezen zo lekker weg dat ik deze ook maar meteen heb gelezen deze maand. Op naar deel 11!

Gespaard: € 2,44

Totaal gespaard: (vorige maanden) € 97,55 + (deze maand) € 24,62 = € 122,17



Reacties op: Augustus 2018 Leesupdate

Gerelateerd