Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Een Camino- ‘opwarmer’. OPGELET: NIET SPOILEREN

op 02 juni 2021 door

Om alvast in de juiste Camino sfeer te belanden, een eerste vraag.

a. Op pagina 28 vinden we de ultieme Camino-paklijst terug. Voor Lotte betekent dit concreet dat ze bijna het dubbele, van het door deskundigen aangeraden, maximale gewicht klaar heeft liggen.

Stel: je gaat zelf de Camino wandelen en je wil haar ultieme lijst ietwat aanpassen. Zonder echt rekening te moeten houden met het totale gewicht van je bagage.

Je bent evenwel vooraf gewaarschuwd dat je kapot gaat onderweg, als je te veel ballast moet dragen.

De opdracht: schrap een aantal items uit haar lijst en vul die aan met een gelijk aantal van je persoonlijke items die je meeneemt. Welke schrap je en welke voorwerpen voeg je toe? Graag ook een korte motivatie.

(Voor de mannelijke deelnemers, Paul en ikzelf dus: tampons, of andere voorwerpen die dames gebruiken, hoef je zelfs niet te vermelden om te schrappen)

b. Welke basisemoties kwamen bij je op/heb je opgemerkt, tijdens - of na - het lezen van de eerste pagina’s? (tot en met pagina 39).

Denk aan emoties zoals vreugde, angst, verdriet, boosheid, liefde, verbazing of verrassing, schaamte of schuld en walging. 

Veel plezier!



Reacties op: Vraag 1: Een Camino- ‘opwarmer’. OPGELET: NIET SPOILEREN

Meer informatie