Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10: Verwachtingen en laatste vraag

op 05 december 2022 door

We zijn aangekomen bij het einde van deze leesclub. En zoals altijd ben ik benieuwd of jullie verwachtingen van het boek zijn uitgekomen en of jullie zelf nog een dringende vraag hebben.

Verwachtingen

10a. De allereerste vraag ging onder andere over welke verwachtingen je bij dit boek had. Zijn die ook uitgekomen? Waarom wel/niet?

Vergeten vraag

10b. Welke vraag ben ik vergeten en wil jij nog graag stellen, omdat je benieuwd bent naar de antwoorden van de andere deelnemers? En/of wil je nog iets kwijt over het boek, de leesclub, of iets anders? Dit is je laatste kans, grijp 'm!

**********

Rest mij om jullie te bedanken voor een interessante leesclub. Ik vond het erg leuk om zoveel enthousiaste deelnemers te ontmoeten! Ik zie jullie graag ergens hier op Hebban nog een keer.
Lieve groet, Gea

**********

NB: Uiterlijk donderdag 8 december moet je recensie online. Eerder mag dus. Zet de link van je recensie met een citaat daaruit en je waardering voor het boek op de pagina 'Schrijf je recensie!'. Die vind je hier.



Reacties op: Vraag 10: Verwachtingen en laatste vraag

Meer informatie