Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 6: Drie vrouwen

op 27 november 2022 door

Kees stelde op de pagina 'Stel een vraag aan...' een vraag over de rol van Susanna. Jeroen geeft daar een duidelijk antwoord op en tot slot zegt hij: "En zoals bij Magdalena drie vrouwen tot één samensmolten, zo smelten Sofia, Susanna en Veronica ook als het ware samen tot één vrouw." Daarover gaat deze vraag. Vandaag doen we het rustig aan, dus maar één subvraag deze keer.

Quote Jeroen

6a. Wat bedoelt Jeroen met het samensmelten van de drie vrouwen, en hoe heeft hij dat in dit verhaal vormgegeven? Leg uit in minimaal 50 woorden.

6b. Stel bij het antwoord van de deelnemer boven je een vraag over zijn/haar uitleg. (Ben je de eerste die vraag 6 beantwoordt, dan mag je kiezen aan wie je de vraag stelt.)

NB: Heb je een leuke of dringende vraag voor de auteurs, of wil je ergens uitleg over? Jeroen en Jacob zijn nog steeds bereid om antwoord te geven. De link naar de pagina staat bovenin deze vraag.



Reacties op: Vraag 6: Drie vrouwen

Meer informatie