De som van jou en mij van Cecelia Ahern

op 28 januari 2022 door

Over het boek

Allegra heeft een gedurfde stap gezet: ze heeft haar excentrieke vader achtergelaten op het eiland waar ze is opgegroeid en ze is verhuisd naar Dublin om haar moeder te zoeken. Ze werkt als parkeerwacht en vervult nauwgezet haar rondes. Allegra leeft teruggetrokken en laat niemand bij haar in de buurt komen. Totdat een arrogante Ferrari-coureur haar op een dag een vraag stelt die haar leven overhoop gooit. In verwarring begint Allegra zich af te vragen: wie zijn de vijf belangrijkste mensen in mijn leven? Een opwindende zoektocht naar betekenis begint.

Leesfragment

Sta jij al in de rij voor de boekhandel als je 'Cecelia Ahern' hoort of spreekt haar nieuwste roman je aan en wil je de auteur leren kennen? Hieronder vind je alvast een sneak preview van De som van jou en mij.

Lees hier de eerste pagina's

Over de auteur

Ceclia Ahern (1981) studeerde journalistiek en mediacommunicatie, maar de roman die ze op haar 21ste schreef maakte haar in één klap wereldberoemd. Ze schreef P.S. Ik hou van je toen ze zelf een moeilijke periode doormaakte, die weerspiegeld wordt in de reis die hoofdpersonage Holly aflegt. Sindsdien is Ahern niet meer weg te denken op de feelgood-afdeling van je lokale boekhandel, met maar liefst achttien romans en een verhalenbundel op haar naam. Haar boeken gingen al meer dan 25 miljoen keer over de toonbank, in meer dan 40 landen.

'I am fascinated and inspired by the human spirit, by the fact that no matter how hopeless we feel and how dark life can be, we do have the courage, strength and bravery to push through our challenging moments.'

Ahern houdt ervan om donkere en lichte momenten met elkaar te mengen, net zoals verdriet en humor, zodat er een balans in het leven én haar boeken te vinden is. Haar hoopvolle boodschap is ook terug te vinden in De som van jou en mij, haar nieuwste roman. Allegra krijgt de opmerking 'Je bent het gemiddelde van de vijf mensen die het dichtst bij je staan' naar haar hoofd geslingerd, waardoor ze compleet uit balans raakt.

'This instantly makes her examine her five people and what their characters say about who she is, but she also realises that she can choose to become whoever she wants to be by choosing a very specific set of five people. It's about loneliness. It's about human connection, about change, pressing the reset button, but also about becoming comfortable in your own skin.'Reacties op: De som van jou en mij van Cecelia Ahern

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern (1981) werd wereldberoemd met de bestseller P.S. I Love You, die ...