Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 5: There's sometimes a weird benefit to having an alcoholic, violent father. He really motivated me in that I never wanted to be anything like him.

op 05 september 2020 door

We keren in deze vraag terug naar ons hoofdpersonage, Thomas Cromwell.

We hebben de relatie met zijn vader al in het eerste boek ter sprake gebracht, en ook de relatie tot zijn familie hebben we bij het tweede boek besproken. Toch lijkt het alsof in dit derde deel, sommige elementen in een ander licht worden geplaatst.

Vraag 5: Cromwell is een zoon en zelf een vader, en straks een grootvader.

a. De relatie met Gregory is enorm geëvolueerd, louter door het opgroeien van de jongen. Hoe zou je de relatie, tussen vader en zoon, beschrijven met een paar woorden?

b. Het citaat in de titel is van auteur Dean Koontz. Kan je de gedachte uit dit citaat ook in het kader van het boek plaatsen? Straalt Cromwell dit gevoel uit? Hoe voelt hij zich ten opzichte van zijn vader in De spiegel & het licht?



Reacties op: Vraag 5: There's sometimes a weird benefit to having an alcoholic, violent father. He really motivated me in that I never wanted to be anything like him.

Meer informatie

Gerelateerd