Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over 'De twaalf'

op 14 december 2016 door

Het derde deel van De oversteektrilogie van Justin Cronin, Stad van spiegels, komt op 12 januari uit. Een uitstekend moment om de eerste twee delen snel te lezen. Om met zijn allen op tijd klaar te zijn voor het nieuwste deel hebben we de Justin Cronin Reading Challenge, met voor élk deel een eigen leesclub. De Hebban Leesclub rond het eerste deel, De oversteek, is goed onderweg. Je kunt je nu inschrijven voor het tweede deel, De twaalf.

De twaalf

Nadat in De oversteek de wereld bijna ten onder ging aan een geheim medisch experiment, proberen in De Twaalf wat mensen te overleven tussen de besmette viralen. Ze dolen door Amerika op zoek naar de oplossing voor de nachtmerrie die de wereld veranderde. Onder leiding van de mysterieuze en charismatische Amy, die zelf ooit door het virus werd besmet, gaat de groep rond Peter en Alicia de strijd aan met de vijandige kolonies.

Om te overleven zullen ze de twaalf mannen moeten vinden die deel uitmaakten van het experiment. Hiervoor moeten ze infiltreren in de twaalf kolonies verspreid over heel Amerika. Alicia, die aan het eind van De oversteek besmet raakte maar haar vrienden trouw bleef, blijkt nu hun grootste kracht. Maar kunnen ze haar blijven vertrouwen, of eist het virus nogmaals zijn tol?

Let op: deelname aan de Justin Cronin Challenge is een voorwaarde en deelname aan de Hebban Leesclub rond het eerste deel, De oversteek, is een pre.



Reacties op: Over 'De twaalf'

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Justin Cronin

Justin Cronin

Justin Cronin (1962) is geboren en getogen in New England in de Verenigde Staten...