Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 13 mei 2018 door

Update 18 juli: de laatste vraag staat online

Vraag 10: leesbeleving

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

Opwarmraag 1. Waarom heb je je juist voor deze leesclub ingeschreven? 

Opwarmvraag 2. Hebben jullie eerder boeken van een duo gelezen? Zo ja, welke? Wat is jullie ervaring hiermee? Merk je eventueel verschil tussen het "duoboek" of een boek dat een van de auteurs solo heeft geschreven? 

Vraag 3. Wat zijn je verwachtingen van het verhaal gebaseerd op de cover? Watroept de cover aan associaties op?

Vraag 4a. Welk genre zou je aan dit boek toekennen? Faction, fictie of non-fictie?
Vraag 4b. De auteurs geven aan dat het verhaal gebaseerd is op feiten. Heb je gegoogled welke gebeurtenissen tot dit verhaal hebben geleid? Waar begint de fantasie van de auteurs en wat is nog waar? Kun je die lijn in het verhaal trekken? 

Vraag 5. schrijfstijl en opbouw

Vraag 6. personages

Vraag 7. Annika

Vraag 8. samenvattend

Vraag 9. en nu? 

Vraag 10. leesbeleving


Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in Eindoordeel.



Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie

Gerelateerd