Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1. De cover

op 26 juli 2017 door

We zijn met maar liefst 19 lezers waaronder alvast 2 die ook met een eigen exemplaar mee lezen! Om de antwoorden op deze leesclub ietwat overzichtelijk te houden, opteer ik ook voor aparte pagina's. Ik heb namelijk een licht vermoeden dat er weer heel wat reacties zullen binnenkomen!

De leesclub kan bijna van start gaan maar om alvast de/het spits* af te bijten is het opnieuw best de moeite ons met zijn allen over de cover van deze nieuwe uitgave te buigen. Want ook in deze nieuwe cover is er best wat terug te vinden, denk ik.

Van een boek dat al zo lang geleden verschenen is, zijn ook altijd heel wat covers te vinden van vroegere edities. Hierboven zie je er al enkele en als je nog even verder 'googlet' (kijk bij de afbeeldingen die je vindt) vind je er nog een heel aantal andere. Deze vond ik er alvast uit springen, ook vanwege de tand des tijds...

Vraag 1a Wat vind je van de nieuwe cover van dit boek? Waarmee associeer je het en creëert het alvast verwachtingen vooraleer je gaat lezen? Of zijn er voor die verwachtingen die je koestert, aspecten die belangrijker zijn voor jou?

Vraag 1b  Wat vind je van de covers die hier op de afbeelding staan? Heeft er één van de oudere covers je voorkeur? Of toch niet? 

Later in de leesclub gaan we hier nog op terug komen! 

Veel groeten
Nathalie

*Een Vlaams/Nederlands dingetje.



Reacties op: Vraag 1. De cover

Meer informatie