Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De Zweedse affaire van Karen Swan

op 09 september 2021 door

Karen Swan zet met De Zweedse affaire een nieuwe feelgood neer. Elk jaar brengt zij twee romans uit; een in zomerse sferen en een voor de koude wintermaanden. In haar nieuwste boek kun je genieten van een zonnige zomer in het mooie Zweden. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub.

Karen Swan begon haar carrière als modejournaliste, maar gaf haar baan op om te gaan schrijven en dat loonde. In eigen land is ze een bestsellerauteur met meer dan twintig boeken op haar naam. Inmiddels is Swan ook op de Nederlandse boekenplanken niet meer weg te denken. De Zweedse affaire is haar vierde boek dat vertaald wordt, opnieuw door vaste vertaler Ireen Niessen.

De Zweedse affaire

Bell werkt al meer dan twee jaar als nanny voor het rijke en charmante echtpaar Hanna en Max Mogert en heeft het enorm naar haar zin. Maar dan zet een mysterieus telefoontje alles op zijn kop. Een medewerker van een medische kliniek vraagt of Bell een boodschap door kan geven: Hanna’s man is wakker geworden.

Bell snapt er niets van. De ontwaakte man is niet Max, maar Hanna’s eerste echtgenoot, die na een ernstig ongeluk zeven jaar in coma lag. Nu hij weer bij kennis is, staat Hanna’s hele leven op losse schroeven. Terwijl het gezin, inclusief Bell, zoals altijd vertrekt voor een midzomer op de Zweedse eilanden, moet Hannah allesbepalende keuzes maken. En Bell speelt daarin een grotere rol dan ze van tevoren had kunnen bedenken…

Leesfragment

Zorg je ervoor elk boek van Karen Swan in huis te hebben of zou je deze feelgoodauteur juist willen ontdekken? Hieronder lees je alvast het eerste hoofdstuk van De Zweedse affaire.

Lees een sneak preview



Reacties op: De Zweedse affaire van Karen Swan

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Karen Swan

Karen Swan

Karen Swan begon als modejournalist maar gaf haar baan op om een langgekoesterde...