Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 8: Snotteren of de neus ophalen?

op 18 mei 2020 door

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen

Vraag 8:

a. Een doos tissues nodig tijdens het lezen? Het is voor de ene een absolute must en voor de andere lezer weer helemaal niet. Toch is het fijn als een boek ons kan raken. Onder 'raken' versta ik een emotionele reactie, maar dat hoeft niet persé droevig te zijn. Je kan ook enorm blij of boos van iets worden en dan raakt het je ook. Heeft 'Djinn patrouille op de Paarse lijn' jou kunnen raken? 

b. Soms zijn het bepaalde zinnen, soms zijn het bepaalde voorwerpen uit een boek die je raken. Wat is jou het meeste bijgebleven in 'Djinn patrouille op de Paarse lijn'? Om wat moest je glimlachen/huilen? Waar werd je enorm boos over? 

c. Bij sommige boeken stijgen je gevoelens tijdens het lezen, andere zijn net als de eb en vloed van de zee en bij sommige boeken dooft de vlam naar het einde toe helemaal uit. Welke van de drie opties herken je het meeste als we het over 'Djinn patrouille op de Paarse lijn' hebben?



Reacties op: Vraag 8: Snotteren of de neus ophalen?

Meer informatie

Gerelateerd