Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Goede dochter van Karin Slaughter

op 13 juni 2017 door

Karin Slaughter is de koningin van de ijzingwekkende en gruwelijke thrillers. Vandaag verschijnt haar nieuwste boek, Goede dochter. Vijftien leesclubexemplaren liggen klaar voor enthousiaste lezers, doe je mee?

Heb jij het boek op deze eerste verkoopdag al in handen en wil je graag meelezen en -praten, dan ben je van harte welkom. Je hoeft je dan niet in te schrijven via dit formulier. Meld je even met een voorstelberichtje in het Leesclubcafé.

Goede dochter

Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.
Achtentwintig jaar later: Charlotte - de klassieke 'goede dochter' - is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven...

Lees hier een voorpublicatie



Reacties op: Goede dochter van Karin Slaughter

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Karin Slaughter

Karin Slaughter

Karin Slaughter (Georgia, 1971) is een Amerikaanse thrillerauteur. Ze verwierf b...