Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het meesterwerk (deel 1)

op 12 augustus 2019 door

Het meesterwerk is het eerste deel van de Viljar Ravn Gudmundsson-serie en tevens debuut van auteur Geir Tangen. Het verscheen in februari 2018. In deze leesclub gaan we het nieuwe boek, Hartenbreker, bespreken, maar voor wie nog even na wil kletsen over Het meesterwerk, herinneren wil ophalen of het eerste deel nog snel wil lezen, is hier ook een plekje om het over Het meesterwerk te hebben.

Het meesterwerk

Journalist Viljar Ravn Gudmundsson ontvangt een mail van iemand die aankondigt als scherprechter het leven van een vrouw op zal eisen. Als de vrouw de volgende dag vermoord wordt aangetroffen, realiseert Viljar zich dat het bloedserieus was. Zeker als hij na door de politie ondervraagd te zijn weer een aankondiging ontvangt. Inspecteur Lotte Skeisvoll moet op jacht naar een achteloze seriemoordenaar die eropuit lijkt de politie te willen tergen. Maar is hij wel zo achteloos?



Reacties op: Het meesterwerk (deel 1)

Meer informatie

Gerelateerd