Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 4; Hoofdpersonages

op 13 september 2019 door

We werken met tien separate discussiepagina's, iedereen kan zijn antwoorden dus in het grote, witte veld onderaan schrijven. Plak je eigen antwoord niet vast aan dat van iemand anders.

Attentie: De grijze reageerknoppen zijn er om op de antwoorden van de anderen te reageren, dit gebeurt nu nog weinig! Dit is wel de bedoeling van de leesclub, om ook op elkaar te reageren, door te vragen of juist hierdoor weer tot andere vragen / antwoorden te komen!

4A; Viljar Ravn Gudmundsson wordt in dit boek geconfronteerd met nogal wat zaken. Op zijn werk, in zijn relatie met zijn zoon en de gevolgen die zijn acties hebben richting onder andere Bakken. Wat vind je Viljar zijn meest opvallende karaktereigenschap en in welke scene(s) zie je dit terug?

4B: Lotte Skeisvoll is niet bepaald in haar beste doen bij de start van het boek. Wat vind je van de ontwikkeling die zij doormaakt en wat verwacht je nog voor ontwikkeling in het derde deel van de trilogie?



Reacties op: Vraag 4; Hoofdpersonages

Meer informatie