Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het Pauluslabyrint van Jeroen Windmeijer

op 22 maart 2017 door

Jeroen Windmeijer debuteerde in 2015 met De bekentenissen van Petrus, een boek dat goed ontvangen werd door pers en publiek. Zijn tweede boek, Het Pauluslabyrint, is net verschenen en gaat besproken worden in een Hebban Leesclub. Wil jij graag meedoen en een van de vijftien leesclubexemplaren ontvangen, schrijf je dan nu in!

Wanneer de burgemeester van Leiden het startschot wil geven voor het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers, stort hij met graafmachine en al drie meter de diepte in. Daar blijkt zich een ondergronds gangenstelsel te bevinden. Ook wordt er een jongen gevonden. Hij lijkt niet gewond, maar toch zit hij onder het bloed. Als kort daarop universitair docente Judith Cherev en hoogleraar Arnold van Tiegem verdwijnen, ziet archeoloog Peter de Haan zich gedwongen op onderzoek uit te gaan. Hij stuit op een deel van de vaderlandse geschiedenis dat niet voor niets eeuwenlang verborgen was gebleven. Leiden schudt op zijn grondvesten. Hora est, maar wiens uur heeft geslagen?

Hier lees je een Sneak Preview



Reacties op: Het Pauluslabyrint van Jeroen Windmeijer

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jeroen Windmeijer

Jeroen Windmeijer

Mijn naam is Jeroen Windmeijer, auteur bij HarperCollins Holland. Ik ben de schr...