Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 12 september 2018 door

Op deze pagina zijn vraag 1 en 2 voorzien van jullie reacties te vinden, en in de berichten onderaan op deze pagina links naar de pagina's waar de rest van de vragen en jullie reacties te vinden (zullen) zijn. Je kunt hier, via de afbeelding hieronder, altijd zien met welke vraag we nu bezig zijn.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button (helemaal onderaan op de pagina) alleen en uitsluitend als je iets kwijt wilt dat niet(s) te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

4055887fc269807240db85c2e2685aeb.jpg
Klik hier voor een mindmap met uitleg/meer informatie over plot, motief, verteltechniek, stijl, motto, thema, personages vertelperspectief, titel en wat tips voor het maken van een recensie. 

Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering op deze pagina.



Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]