Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie vraag 4 [spoilers toegestaan]

op 12 september 2018 door

Hoewel sommigen nog niet helemaal uitgepraat zijn over de personages, met name over ik, staat de VRAAG 4 klaar om op te pakken: welk thema of welke thema's ben jij tegengekomen in In het zwart van de spiegel? Denk je dat Delpeut jou - de lezer - iets heeft willen meegeven met dit verhaal? Of is dit niet meer dan een lekker lang verhaal over mensen van vroeger en van nu die kunst maken, bewonderen en/of willen bezitten?

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button (helemaal onderaan op de pagina) alleen en uitsluitend als je iets kwijt wilt dat niet(s) te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

ad7d08589b4fcd5098aa303e2d7fb43a.jpg


Klik hier voor een mindmap met uitleg/meer informatie over plot, motief, verteltechniek, stijl, motto, thema, personages vertelperspectief, titel en wat tips voor het maken van een recensie. 



Reacties op: Leesclubdiscussie vraag 4 [spoilers toegestaan]